Gel-balsam Sustavit Chaga, cu cinquefoil de mlaștină (Potentilla alba), pentru articulații - Korolev Farm - 125 ml

Cod: 2206
65,11 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

O formulă eficientă bazată pe ingrediente naturale.

Susține normalizarea stării funcționale, stimulează regenerarea naturală a țesuturilor, previne dezvoltarea proceselor distructive și îmbătrânirea.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Substanțe active:

CHAGA este un stimulent biogenic puternic și un antioxidant cu un spectru larg de acțiune. Încetinește procesele degenerative din țesutul articular. Acesta conține un antiseptic natural rar, betulina, cu proprietăți antiinflamatorii semnificative. Are un efect regenerator, antispasmodic, decongestionant și analgezic. Îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul la nivelul articulațiilor, stimulează eliminarea toxinelor și a depozitelor de sare.

Potentilla alba este o plantă medicinală cu efecte pronunțate biostimulatoare, antibacteriene, analgezice, antiinflamatorii, saline, antireumatice și regenerative.

Conține oligoelemente (fosfor, potasiu, magneziu, cupru), taninuri, flavonoide, uleiuri esențiale, acizi organici, caroten. Un remediu popular recunoscut în combaterea reumatismului, radiculitei, artritei și artrozei, depunerii de săruri în articulațiile mâinilor și picioarelor. Ajută la ameliorarea umflăturilor, crește mobilitatea articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Brusturele are o gamă largă de efecte terapeutice: antiseptic, antimicrobian, salin, antiinflamator, anticoagulant, cicatrizant. În mod extern, se folosește pentru gută, reumatism, exacerbarea bolilor articulare în timpul hipotermiei, precum și pentru leziuni ale membrelor, arsuri și răni. Stimulează metabolismul și regenerarea țesuturilor.

Inula este considerată în medicina tradițională ca fiind o plantă care vindecă nouă boli. În afecțiunile articulare are efect antiseptic, antiinflamator, analgezic, tonic, cicatrizant, îmbunătățește metabolismul în țesuturi.

Sunătoarea acționează ca un anestezic local, antiinflamator, antiseptic. Ameliorează spasmele musculare, îmbunătățește nutriția articulațiilor, a țesutului trofic, accelerează regenerarea cartilajelor. Ajută în cazul rănilor, vânătăilor, arsurilor, durerilor de natură reumatică. De asemenea, are un efect de vindecare a rănilor și un efect bactericid. Conține o cantitate mare de oligoelemente, glicozide flavonice, rutină, quercetină, caroten.

Camfor este un produs vegetal care se extrage din frunze și lemn. Când este aplicat extern pe articulații, are un efect antiseptic, de încălzire, analgezic și antiinflamator, dilată vasele de sânge și îmbunătățește tropismul țesuturilor periarticulare.

Glucozamina și colagenul sunt materiale de bază pentru regenerarea naturală a țesuturilor musculo-scheletice. Acestea asigură nutriția și vitalitatea condrocitelor, promovează regenerarea și întărirea cartilajelor, ligamentelor, cresc rezistența și elasticitatea acestora, îmbunătățesc mobilitatea articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Uleiurile esențiale provenite din plante medicinale au efecte antiseptice, regenerative, analgezice, antispastice, antiinflamatorii și decongestionante.

2206

Modalitate de utilizare: Aplicați crema cu mișcări ușoare de masaj de 2 - 3 ori pe zi. Înfășurăm locul într-o pânză de lână. Durata tratamentului 1 - 6 săptămâni.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele cremei, pe mucoase și răni deschise și pentru copiii cu vârsta sub 3 ani. Nu este un medicament.

A se păstra într-un loc uscat, răcoros și întunecat, la temperaturi cuprinse între +0 °C și +25 °C.

Conținutul ambalajului: 125 ml

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: