Balsam de corp Oharkova pentru coloana cervicală "Callisia fragrans cu venin de albine" - Korolev Farm - 125 ml

Cod: 2064
64,33 lei
În stoc (57 buc.)
Livrare la:
28.3.2023

Balsamul pentru corp oferă o ușurare rapidă și sigură a durerilor de la nivelul coloanei cervicale, sacrumului, articulațiilor, mușchilor înțepeniți după sport sau alte eforturi fizice.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Substanțe active: 

Capsaicina (substanță provenită din ardeii iuți Capsicumfrutescens) are un puternic efect de încălzire, activează procesele metabolice din țesutul muscular, îmbunătățește microcirculația. Reduce umflăturile, ameliorează spasmele musculare, este un conductor al altor ingrediente terapeutice. Blochează acțiunea mediatorilor chimici care declanșează inflamația și transmit impulsuri de durere către sistemul nervos central. 

Veninul de albine este produsul activității secretorii a glandelor de venin ale albinelor de miere, fiind un medicament natural foarte eficient. Are proprietăți analgezice și antiinflamatorii, are un efect de încălzire și de corecție imunitară, stimulează fluxul sanguin local, îmbunătățește nutriția articulațiilor. Creșterea permeabilității pielii contribuie la pătrunderea în profunzime a ingredientelor terapeutice în zona cu probleme. 

Mumio - un biostimulent natural unic. De mai bine de 3.000 de ani, a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală ca mijloc de îmbunătățire a proceselor de regenerare a țesuturilor organismului dar și pentru efectele sale antiinflamatoare pronunțate.

Camforul se extrage din frunzele și lemnul arborelui Ciamomum camphora, originar din India și China. Când este aplicat extern pe articulații, are un efect antiseptic, de răcire-încălzire, analgezic și antiinflamator, dilată vasele de sânge și îmbunătățește tropismul țesuturilor periarticulare. În plus, are un efect antiinflamator pronunțat. 

Callisia fragrans este ideală pentru dureri articulare, osteocondroză, inflamații și leziuni ale țesutului muscular, artrită reumatologică, eliminarea durerilor articulare și ale coloanei vertebrale. Are efecte antiinflamatorii și antibacteriene.

Chaga are efecte antivirale, antifungice precum și efecte antiinflamatorii.

zlozenieRO-2064

Atenționări: În caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingrediente, nu utilizați produsul. În caz de contact cu membranele mucoase (inclusiv cu ochii), clătiți cu o cantitate mare de apă curată.

Modalitate de utilizare: Aplicați crema pe corp prin mișcări circulare ușoare, timp de 3-5 minute, până la absorbția completă, de 2-3 ori pe zi. Crema este destinată uzului zilnic.

Conținutul ambalajului: 125 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: