Lapte de capră

Popoarele antice cunoșteau deja efectele benefice ale laptelui de capră asupra pielii și a sănătății corpului. Medicul grec antic Hipocrate folosea laptele de capră ca leac pentru multe boli. Se spune chiar că Zeus a fost cel mai puternic dintre toți zeii datorită consumului regulat de lapte de capră.

#ShowMore#

Și ce face ca laptele de capră să fie atât de benefic?

În primul rând compoziția sa unică. Acesta conține proteine valoroase, cum ar fi cazeina, globulina sau albumina, dar este bogat și în minerale, precum calciul, magneziul, potasiul și fosforul sau vitaminele A, B1, B2, B12, C, D, E, precum și în grăsimi ușor de digerat. În plus, conține acizi AHA (în special acidul lactic și citric) precum șiacid folic, care hidratează și înmoaie chiar și pielea uscată și are pe deasupra și un efect antibacterian. De asemenea, laptele de capră estebogat în antioxidanți, ceramide sau coenzima Q10, care luptă împotriva semnelor de oboseală și a îmbătrânirii pielii.

Compoziția laptelui de capră presupune că, atunci când îl consumă, organismul nostru este protejat de influențele nocive ale mediului și de o gamă largă de boli. Este mai puțin gras decât laptele de vacă și, prin urmare, se consumă în cadrul dietelor. Laptele de capră conține o cantitate foarte mică de cazeină alfa S1, putând fii consumat chiar și de persoanele cu intoleranță la lactoză. Două componente ale laptelui de capră, grăsimea și zerul, sunt utilizate în scopuri cosmetice.

De ce se folosește laptele de capră în industria cosmetică?

Produsele cosmetice cu lapte de caprănu irită ci dimpotrivă calmează pielea, fiind deci ideale pentru pielea sensibilă și alergică. Este utilizat pentru tratarea eczemelor, a psoriazisului și a diferitelor erupții cutanate. Este ideal și pentru pielea problematică, predispusă la acnee. Substanțele conținute ajută la reducerea apariției ridurilor și a altor semne de îmbătrânire a pielii. Este ideală pentru regenerarea, înmuierea și creșterea elasticității pielii, ajutând la corectarea defectelor minore ale pielii. Laptele de capră este acționează eficient și în cazul arsurilor solare, întrucât calmează pielea și favorizează regenerarea acesteia.

Efecte

  • vindecă eczemele și erupțiile cutanate
  • ameliorează simptomele acneei
  • oferă hidratare pielii uscate
  • iluminează și înmoaie
  • stimulează regenerarea pielii
  • reduce semnele de îmbătrânire a pielii
  • stabilizează pH-ul pielii
7 articole în total
Milk Line - Mască pentru depigmentare, cu efect de întinerire, pentru toate tipurile de piele, cu proteine ale tinereții - Belita - 100ml
34,44 lei

Masca pentru depigmentare, cu efect de întinerire îngrijește perfect pielea tenului, netezește ridurile, iluminează zonele cu hiperpigmentare și "revigorează" vizibil pielea.

Cod: 1558
belita milk line proteiny molodosti piling legkij dlya lica s molochnoj kislotoj
34,44 lei

Peeling-ul delicat conține acid lactic, curăță delicat pielea, îndepărtează celulele moarte ale epidermei și închide porii. În cazul unei utilizări frecvente, oferă pielii...

Cod: 1557
Milk line - Tonic facial pentru toate tipurile de piele cu proteine ale tinereții - Belita - 200ml
34,44 lei

Tonicul este îmbogățit cu ingrediente naturale care asigură hidratarea necesară, tonifică perfect și calmează pielea, lăsând-o proaspătă și confortabilă.

Cod: 1560
Milk line - Lapte demachiant delicat pentru toate tipurile de piele cu proteine ale tinereții - Belita - 200 ml
38,52 lei

Loțiunea demachiantă curăță delicat make-up-ul fără a oferii pielii o senzație de tensiune.

Cod: 1559
Milk Line - Cremă de noapte, cu efect de întinerire pentru toate tipurile de piele cu proteine ale tinereții - Belita - 50 ml
40,55 lei

Crema cu efect de întinerire are grijă de frumusețea pielii în timpul somnului, stimulează procesele metabolice din celule și promovează regenerarea. Dimineață pielea arată...

Cod: 1555
6119ef131fd44a74b2e506e707a61851
50,74 lei

Crema conține lapte de capră și probiotice, oferind pielii nutriția și hidratarea de care are nevoie.

Cod: 1556
Milk Line - Gel de duș delicat, cu PROTEINE ALE TINEREȚII - Belita - 400 ml
56,86 lei

Gelul de duș este destinat curățării delicate și în același timp eficiente a pielii corpului.

Cod: 1554