Spray Panthenol pentru copii - 130 g

Cod: 3820
30 lei
În stoc (2 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Spray-ul pentru față și corp pentru copii ajută la arsuri, are un efect antiinflamator, stimulează creșterea și reînnoirea celulelor. Aloe vera are un efect calmant asupra pielii bronzate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Panthenolul este implicat în mod semnificativ în procesele metabolice regenerative ale pielii. D-panthenolul în sine nu are nici un efect cosmetic, dare devine o substanță activă imediat ce pătrunde în piele și se transformă în acid pantotenic cosmetic activ. Datorită toleranței sale ridicate, este adesea folosit în produse de îngrijire pentru copii, chiar și în creme pentru zona scutecului. Are efecte hidratante, antiinflamatoare, regenerative și vindecătoare.

Ingrediente active:

  • D-panthenolul este un remediu foarte eficient împotriva arsurilor, acționează antiinflamator, stimulează creșterea și regenerarea celulară și accelerează semnificativ vindecarea pielii deteriorate.
  • Uleiul de cătină – are proprietăți antiinflamatoare, analgezice și antimicrobiene. Poate fi folosit în caz de arsuri, erupții cutanate în zona scutecului și alte leziuni ale pielii.

Utilizare: spray-ul se aplică pe piele, după cum este necesar, de la o distanță de 10-20 cm.

Atenționări: nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului, în cazul unor reacții alergice, întrerupeți utilizarea și consultați medicul.

zlozenieRO-3820

Volum: 130 g

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: