Serul anticelulitic, îndepărtează pielea coajă de portocalie - Înainte și După - 130 ml

Cod: 0462
70 lei –14 %
0462 înainte și după celulită
70 lei –14 % 60 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Serul „Înainte și după“ cu o concentrație mare de componente lipolitice care încetinesc sinteza grăsimilor, elimină efectul așa-numitei "piele coajă de portocală", umflarea și lăsarea pielii, previne ridicarea excesivă a pielii și formarea așa-numitei mustăți vasculare (varice). Cofeina, extractele de alge Laminaria și de mesteacăn,care se găsesc în particulele LPDs SLIMMINGTM, împreună cu fosfolipidele prelungesc și îmbunătățesc utilizarea și disponibilitatea ingredientelor complexului LANARCHYSTM2B de către celule. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Aplicați serul pe pielea curată a zonelor problematice de 2x pe zi și masați cu mișcări circulare până la absorbția completă. Pentru obținerea unui efect maxim, este recomandată folosirea împreună cu cremele anticelulitice din gama „Înainte și După“

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță la oricare dintre ingrediente. A nu se utiliza pe răni deschise și zgârieturi.

zlozenieEN-0462

Conținutul pachetului: 130 ml

Țara de origine: Rusia

Informații suplimentare despre produs: Îmbunătățește circulația limfei, acționând astfel împotriva umflăturilor, elimină colesterolul și trigliceridele din celule, întărește pereții venelor și activează descompunerea naturală a grăsimilor din celule. PROVISLIMTM previne depunerea grăsimilor și a adenocitelor în timpul consumului de alimente. Serul are un efect de lifting rapid și de lungă durată, ceea ce este foarte important pentru persoanele cu turgescență (tensiune) scăzută a pielii.

Parametri suplimentari

Categorie: Aici găsiți produse naturale și produse pentru sănătatea umană
Greutate: 0.17 kg
Problema ta: Pierdere în greutate, Colesterol
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: