Panthenol - cremă pentru corp - Twinstec 911+ - 50 ml

Cod: 1563
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

D-pantenolul are un efect regenerator, antiinflamator semnificativ, ajută la refacerea pielii. Este recomandat ca și tratament auxiliar în tratamentul afecțiunilor pielii: leziuni minore, arsuri (inclusiv arsuri solare), degerături, abraziuni, dermatite, escare de decubit, intertrigo, lacerații.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

D-pantenolul are un efect regenerator, antiinflamator semnificativ, ajută la regenerarea pielii. Ingredientul cremei - bisabolol- calmează pielea, înlătură iritațiile, crește capacitatea de penetrare. Are un efect antibacterian, antimicrobian. Inclus în produsul BIOLIN (probiotice pentru piele) reglează echilibrul pielii prin stimularea și menținerea organismelor protectoare de la suprafață.

Este recomandat ca și tratament auxiliar în tratamentul afecțiunilor legate de integritatea pielii: leziuni minore, arsuri (inclusiv arsuri solare), degerături, abraziuni, dermatite, escare de decubit, intertrigo, lacerații.

Modalitate de utilizare: Aplicați crema pe pielea curățată din zonele afectate de 2-3 ori pe zi.

Compoziție: D-pantenol, biolin, bisabolol, aloe vera, extract de cătină de râu, unt de shea, vitaminele A, E, F

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Ambalaj: 50 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: