Balsam natural bazat pe principiile indiene Ayurveda, Secretele Ayurveda pentru articulații - Korolev Farm - 100 ml

Cod: 2205
70,57 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsam natural special conceput pentru afecțiunile musculo-scheletice. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Balsamul de origine indiană este un produs tipic, creat de expertul în bolile musculo-scheletice, academicianul Valentin Ivanovici Dikul, la cererea pacienților, după o selecție atentă a ingredientelor menite să îmbunătățească circulația sângelui și metabolismul în zona cu probleme, să relaxeze mușchii, precum și să stimuleze imunitatea locală. 
 
Ingrediente active:
 
Camforul are o gamă largă de efecte asupra organismului uman. Este un element ce stimulează întinerirea și procesul metabolic, este anestezic și antiseptic. Ayurveda recomandă cu insistență includerea camforului în rețete pentru tratamentul tuturor afecțiunilor articulare și musculo-scheletice majore.
 
Mumio (asfalt) - unul dintre cei mai puternici biostimulanți, activează procesele reparatorii, accelerează refacerea oaselor și a cartilajelor, încetinește procesul de îmbătrânire a articulațiilor, ajută la reducerea durerii care apare în timpul schimbărilor climatice. Mărește de câteva ori proprietățile medicinale ale plantelor medicinale.
 
Capsaicina (Capsaicinum, substanță provenită de la ardeii iuți) - are un puternic efect local de încălzire și anestezic, activează procesele metabolice din mușchi și din țesutul din jurul articulațiilor, îmbunătățește microcirculația. Reduce umflăturile, ameliorează spasmele musculare, este un conductor al altor ingrediente terapeutice. Blochează acțiunea mediatorilor chimici (substanța P), care declanșează inflamația și transmit impulsuri de durere către sistemul nervos central.
 
Turmericul este probabil unul dintre cele mai bune condimente de pe planetă în combaterea și prevenirea multor boli. Lista proprietăților sale utile pare nesfârșită și se pare că toți oamenii care au grijă de stilul lor de viață i-au acordat deja atenție. Astfel, a ocupat primul loc în topul celor mai utile condimente și plante, lăsând în urmă semințele de scorțișoară, usturoi, ghimbir precum și pe cele de armurariu. În timpul studiilor, unul dintre cele mai uimitoare fenomene ale acestui condiment a fost capacitatea sa de a fi mai puțin util pentru anumite preparate farmaceutice. Rezultatele multor studii arată, în general, că utilizarea turmericului poate fi mai benefică decât multe medicamente: antiinflamatoare, analgezice, medicamente pentru scăderea colesterolului, steroizi.
 
Ghimbirul (Zingiber) - rădăcina sa are efecte antiinflamatoare, analgezice, absorbante, cicatrizante și tonice. Conține o compoziție aproape completă de aminoacizi esențiali pentru corpul uman, precum și vitaminele A, C, grupul B, uleiuri esențiale, complex de microelemente.
 
Cuișoarele - schimbă accentul pe atenția asupra atitudinii de la un produs al efectelor externe la îmbunătățirea personală. Întărește și intensifică aura. Vorbește despre calitățile stoice ale corpului care îl ajută să se refacă rapid după răni, boli și intervenții chirurgicale.
 
Eucaliptul oferă vigoare, ajută la recuperarea rapidă după stres și boală. Crește cantitatea de energie responsabilă cu sănătatea și longevitatea.
 
Complexul de extracte de plante medicinale, alcătuit după principiul sinergismului, ajută la reducerea fenomenelor inflamatorii, activează procesele reparatorii din țesuturi, are efecte antioxidante, analgezice și relaxante asupra musculaturii (relaxare musculară).
 
zlozenieRO-2205
 

Modalitate de utilizare: Aplicați balsamul pe corp prin mișcări circulare ușoare, timp de 3-5 minute, până la absorbția completă, de 2-3 ori pe zi. Balsamul este destinat utilizării sale zilnice.

Conținutul ambalajului: 100 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: