Ulei dens de corp cu amarant, cu efect de întinerire - Bunica Agafia - 300 ml

Cod: 0570
52,88 lei –14 %
Ulei dens de corp cu amarant, cu efect de întinerire - Bunica Agafia - 300 ml
52,88 lei –14 % 45,60 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul de amarant încetinește în mod semnificativ procesul de îmbătrânire a pielii. Uleiurile biologic active și extractele de plante cu proprietăți antioxidante au fost atent selecționate pentru a ajuta la păstrarea sănătății și tinereții pielii dvs. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acestea hrănesc profund pielea, îi redau fermitatea și restabilesc tonusul natural. Uleiul de amarant și cel de lotus conțin acizi grași unici care refac structura pielii și îi stimulează procesele naturale. Uleiul organic de Schisandra este bogat în vitamina C, tonifică și îmbunătățește abilitățile de apărare ale pielii. Florile de salcie acestea conțin flavonoide și microelemente și întăresc și hrănesc pielea. Rhodiola rosea este un puternic antioxidant vegetal care normalizează procesele de schimb intracelular.

Modalitate de utilizare: Aplicați uleiul pe pielea uscată cu mișcări delicate de masaj.

Conținutul pachetului: 300 ml

Țara de origine: EU

Compoziție:

Aqua, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Amaranthus Caudatus Oil , Glycerin, Rhodiola Rosea Root Extract ,Xantan Gum, Nelambium Speciosum Flower Oil , Chamaenerion Angustifolium Extract , Organic Schizandra Chinensis Seed Oil ,Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid

Parametri suplimentari

Categorie: Uleiuri de corp
Greutate: 0.319 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: