Gelul balsam V. Dikula cu tătăneasă și venin de albine pentru încheieturi - Korolev Farm- 125 ml

Cod: 2201
62,97 lei
În stoc (37 buc.)
Livrare la:
26.9.2023

Pentru prevenirea bolilor articulare și ale coloanei vertebrale, precum și în caz de deteriorare a funcției musculo-scheletice, după leziuni sportive și casnice, pentru tratamentul complex.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Balsamul de corp cu tătăneasă și venin de albine este un balsam natural cu multe componente pentru articulații și coloana vertebrală.
 
Scopul balsamului este activarea circulației sângelui și normalizarea metabolismului în țesuturi, menținerea unei stări funcționale sănătoase și inhibarea proceselor destructive. Baza balsamului este faimoasa plantă medicinală tătăneasă, care are un efect de vindecare unic asupra articulațiilor. Pentru bolile articulațiilor și leziuni, ca agent cicatrizant, antiinflamator, antireumatic, tătăneasa este de neegalat. 
 
Tratamentul cu succes al bolilor articulare făcut de către Ivan cel Groaznic și împărăteasa Ecaterina a II-a este documentat. În prezent, este utilizat în medicină pe scară largă în multe țări. Tătăneasa era cunoscută în special pentru capacitatea sa de a vindeca rapid rănile și leziunile, ceea ce o făcea primul mijloc de a ajuta răniții pe câmpul de luptă. Efectul uimitor de vindecare este asociat cu conținutul ridicat de alantoină, care se caracterizează nu dor prin efectele sale bactericide și antiinflamatorii puternice, ci are și capacitatea unică de a stimula formarea de noi celule sănătoase în orice țesut. În bolile articulare, tătăneasa reduce inflamația și edemul și, cel mai important, activează procesele de reparare și regenerare a cartilajului.
 
Planta coșului (Callisia fragrans), care face parte din balsam, este unul dintre cele mai eficiente medicamente tradiționale, care a câștigat o popularitate uriașă în ultimii ani. Planta coșului (Callisia fragrans), bogat în substanțe biologic active, este un stimulent biogenic puternic care intensifică efectul tuturor ingredientelor din compoziția balsamului. Complexul de extracte din plante, alcătuit conform principiului sinergiei, are un efect antiinflamator, favorizează excreția de sare, ameliorează edemele și spasmele musculare, activează circulația sângelui și îmbunătățește trofismul țesuturilor.
 
Veninul de albine - un compus biologic foarte activ, este unul dintre cei mai eficienți agenți în tratamentul afecțiunilor articulare și ale coloanei vertebrale. Pătrunzând în interiorul capsulei articulare și între discurile cartilajului vertebral, veninul de albine activează microcirculația, furnizează substanțe biologic active, inhibă dezvoltarea proceselor degenerative la nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale, favorizează eliminarea produselor de descompunere (toxine, săruri).
 

Modalitate de utilizare: Aplicați balsamul pe zona afectată timp de 3-5 minute, până la absorbția completă, de 2-3 ori pe zi. Produsul este destinat uzului de zi cu zi. Produsul poate fi folosit o perioadă de 6-8 săptămâni.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul apariției unei reacții alergice, întrerupeți utilizarea produsului și adresați-vă medicului dvs.

zlozenieRO-2201

Țara de origine: Rusia

Conținutul pachetului: 100 ml

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: