Balsam de corp pentru articulații cu tătăneasă și cinquefoil de mlaștină (Comarum palustre) - Korolev Farm - 125 ml

Cod: 2207
50 lei
În stoc (5 buc)
Livrare la:
11.12.2023

Balsam de corp cu tătăneasă și cinquefoil de mlaștină (Comarum palustre) pentru durerile articulare, favorizează circulația sângelui și normalizarea țesuturilor articulare.  

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Balsam de corp cu tătăneasă și cinquefoil de mlaștină (Comarum palustre) are ca scop stimularea circulației sângelui în aceste zone și normalizarea metabolismului în țesuturile articulare. Este, de asemenea, potrivit pentru prevenirea proceselor distructive. 

Baza balsamului este faimoasa plantă medicinală tătăneasă, care are un efect de vindecare unic asupra articulațiilor. Tătăneasa acționează în cazul bolilor și leziunilor articulare ca agent de vindecare, antiinflamator și reumatic. Proprietățile sale de vindecare au fost foarte apreciate de medici, de la Paracelsus la Pirogova. Cinquefoilul de mlaștină (Comarum palustre) este o plantă medicinală cu efecte biostimulente, antibacteriene, analgezice, antiinflamatorii și regenerative semnificative. Ajută la ameliorarea umflăturilor, crește mobilitatea articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Modalitate de utilizare: Aplicați produsul cu mișcări circulare timp de 3-5 minute pe locul afectată, de 2-3 ori pe zi. Dacă este posibil, asigurați căldură și liniște zonei afectate. Produsul poate fi utilizat continuu timp de 3-5 luni. 

zlozenieRO-2207

Țara de origine: Rusia

Conținutul pachetului: 125 ml 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: