Șamponul Agafiei, făcut în casă, pentru uz zilnic și toate tipurile de păr, cu efect de întărire - Bunica Agafia - 350 ml

Cod: 0586
30 lei
În stoc (9 buc)
Livrare la:
19.4.2024

Șamponul de casă al bunicii Agafia, pentru uz zilnic și toate tipurile de păr, este preparat dintr-o colecție de 17 ierburi siberiene, conuri de hamei, coji de ceapă, boabe mari de grâu și propolis, folosind "apă din zăpadă" (apa obținută prin topirea zăpezii la temperatura camerei). Conurile de hamei întăresc părul, decoctul din boabe mari de grâu și coji de ceapă întărește părul, iar propolisul îl protejează. Șamponul pregătit pe baza „apei de zăpadă“, împreună cu ingrediente de casă pentru hrănirea părului este o soluție pentru spălarea delicată și în același timp eficientă a părului. Este deosebit de adecvat pentru uz frecvent.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Aplicați o cantitate mică de șampon pe părul umed, masați pentru a crea spumă și clătiți cu apă.

 

0586

Atenționări: Datorită conținutului ridicat de substanțe naturale, este posibilă formarea depozitelor naturale. Agitați înainte de utilizare.

Conținutul pachetului: 350 ml

Țara de origine: EU

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: