Șampon pentru creșterea părului Minoksil - 150 ml- Elixir

Cod: 3460
70 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
19.4.2024

Șamponul Minoksil promovează și stimulează creșterea părului, accelerează fluxul sanguin către foliculii de păr și întărește părul.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Motivul principal pentru creșterea lentă a părului este incapacitatea sistemului circulator și a întregului organism de a furniza scalpului nutrienții necesari pentru creșterea normală a părului. În acest caz, foliculii trec printr-un stadiu de creștere pasiv, însă acest lucru nu înseamnă că încetează să funcționeze. După primirea nutrienților necesari în foliculi, începe creșterea rapidă a firelor noi de păr și celulele vechi de păr sunt restabilite. Datorită ingredientului activ al șamponului pentru întărirea părului "Minoksil"- minoxidil, este posibil să obțineți acest rezultat.

Proprietățile șamponului:
- accelerează fluxul sanguin către foliculii de păr, ceea ce ajută la normalizarea procesului de transfer de nutrienți la nivelul scalpului
- întărește părul
- stimulează creșterea părului

Ingrediente active:

  • Minoxidilul afectează în mod direct structura celulară și activitatea celulară a foliculilor de păr. Dilatarea vaselor de sânge îmbunătățește fluxul sanguin către foliculii de păr, încetinește sau reduce căderea părului și stimulează creșterea normală și sănătoasă a foliculilor de păr, ceea ce duce la întărirea părului.
    Mecanismul de intensificare a creșterii părului constă în faptul că, atunci când minoxidilul este aplicat local, circulația sângelui la nivelul scalpului crește, îmbunătățind aportul de substanțe nutritive și având ca rezultat restabilirea foliculilor de păr atrofiați. Se observă o creștere a părului de obicei după 2-4 luni de utilizare regulată. Apoi urmează încetinirea sau oprirea completă a căderii părului, precum și creșterea foliculilor noi de păr. După un an de la începerea utilizării, cantitatea de păr care a intrat în faza anagenă nu mai crește, astfel efectul se stabilizează. Minoxidil este un vasodilatator periferic puternic (o substanță care provoacă dilatarea vaselor de sânge și crește fluxul sanguin), care afectează mușchii netezi de la nivelul vaselor de sânge.
  • Extractul de ginkgo biloba conținut în șampon, este un antioxidant puternic, conține un complex de substanțe cu un efect semnificativ asupra permeabilității vasculare (datorită numărului mare de bioflavonoide – rutina și quercetina), îmbunătățește circulația sângelui. Crește microcirculația în țesuturi, stimulează circulația sângelui și respirația celulară. Ajută la eliminarea toxinelor, îmbunătățește procesele metabolice.
  • Extractul de coaja de stejar conține multe taninuri, proteine, zahăr, pectină și levulină.
  • Extractul de hibiscus are efecte de întărire, conține oligopeptide, alfa-hidroxicide, acizi ANA, antocianine și flavonoide (quercetină, miricetină, hibiscetină, hibisetrină), fitosteroli, polisacaride, minerale (fier, magneziu, calciu și altele), PP și C, taninuri, mucus și pectină.

Modalitate de utilizare: Aplicați o cantitate mică de șampon pe scalpul umed, masați, lăsați să acționeze timp de 5 minute și apoi clătiți cu apă.


Volum: 150 ml

Țara de origine: Ucraina

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: