Șampon dermatologic pe bază de săpunăriță, cu gudron de mesteacăn - Bunica Agafa - 300 ML

Cod: 0272
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acest șampon ajută împotriva problemelor cu psoriazisul, curăță delicat pielea scalpului datorită săpunăriței, susține funcționarea normală a pielii scalpului. Este eficient în îndepărtarea mătreții și a sebumului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Substanțe active: Gudronul de mesteacăn - antiseptic, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, normalizează funcționarea glandelor sebacee, favorizează regenerarea părului și a scalpului.
Climbazolul (Climbazola ®) - încetinește dezvoltarea Pityrosporum ovale, ciuperca care provoacă mătreața. Saponaria officinalis – săpunăriță, agent spumant natural. Ideal
pentru problemele de piele. Vitamina PP – este de asemenea cunoscută ca și vitamina B2 și niacină, este excelentă pentru îmbunătățirea circulației sângelui, ajutând părul uscat și deteriorat.

Modalitate de utilizare: Puneți șampon pe părul umed și pe pielea capului și spumați cu mișcări de masaj. Lăsați să acționeze 1-2 minute și ulterior clătiți cu apă. Se recomandă folosirea 1-2x pe săptămână în funcție de gravitatea mătreții.

Atenționări: Intoleranță individuală la oricare din ingrediente.

Volum: 300 ml

Data expirării: vezi ambalaj

Țara de proveniență: EU

Compoziție: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropylbetaine Cocamide DEA, Sodium Styrene/Acrylates Copolymer, Climabazole, Triethanolamine, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Sodium Shale Oil Sulfonates Saponaria officinalis, Niacin.

Compania cosmetică Bunica Agafia nu își testează produsele pe animale. Mai multe informații găsiți în secțiunea Certificate.

Parametri suplimentari

Categorie: Șampoane
Problema ta: Mătreață
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: