Șampon cu colagen pentru părul vopsit și deteriorat cu biotină din colagen, lanolină - Puterea calului - 500 ml

Cod: 3028
111,88 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Șamponul oferă îngrijire profesională de înaltă calitate, igienică, pentru părul vopsit și deteriorat de efectele chimice sau termice și de coafarea zilnică.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Rețeta special creatăcurăță în profunzime părul și scalpul, contribuie în același timp la rezolvarea problemei subțierii părului, ajută la întărirea și refacerea acestuia, oferă părului densitate, volum, elasticitate, o strălucire sănătoasă și un aspect bine îngrijit. Șamponul este ușor de spălat, are un miros proaspăt și plăcut și un pH neutru, ideal pentru pielea umană.

Ingrediente active:

  • Colagenul - reface structura fiecărui fir de păr pe toată lungimea sa, hidratează și protejează stratul natural al părului, oferă elasticitate părului.
  • Lanolina - protejează pielea și părul împotriva uscării cauzate de spălarea frecventă, păstrează protecția naturală.
  • Biotina - previne căderea părului, întărește, stimulează creșterea părului.
  • Elastina este proteina responsabilă cu elasticitatea țesuturilor conjunctive. Elastina creează o peliculă "respirabilă" care împiedică evaporarea umidității și reglează producția de sebum.
  • Arginina este un aminoacid care reface structura internă a părului la nivelul pielii. Protejează părul de casare și ruperea transversală a acestuia. Ajută la îmbunătățirea alimentării cu sânge a foliculilor de păr, stimulând astfel creșterea părului.

Mod de utilizare: Aplicați pe părul ud, spumați cu mișcări de masaj și apoi clătiți din abundență cu apă. Dacă este nevoie, repetați procesul. Șamponul balsam Horsepower este ideal pentru utilizare frecventă. Șamponul balsam este ușor de clătit și are un parfum proaspăt plăcut

Țara de origine: Rusia

Volum: 500 ml

33028

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: