Șampon "Sulsen" anti-Mătreață - Twinstec 911 - 150 ml

Cod: 1887
80 lei
În stoc (21 buc)
Livrare la:
3.10.2023

Șamponul cu efect de curățare delicată împiedică formarea mătreții. Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, urticarii și seboree.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Șamponul "Sulsen" pentru toate tipurile de păr are efect exfoliant. Conține Sulsen (sulfură de seleniu) - o substanță eficientă, care îndepărtează mătreața. Agentul delicat de curățare al șamponului nu irită pielea și curăță părul fără a-i deteriora stratul protector. Pentru a obține rezultatul dorit, este necesară utilizarea produsului de 2 ori pe săptămână, timp de 3 până la 4 săptămâni, apoi pentru a preveni apariția mătreții - de 2 ori pe lună.

Modalitate de utilizare: Aplicați produsul pe părul ud și spumați cu mișcări ușoare de masaj, lăsați să acționeze timp de 3-5 minute. Clătiți din abundență cu apă. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i cu o cantitate mare de apă curată.
Măsuri preventive: Intoleranță individuală la oricare dintre componentele produsului.

Condiții de depozitare: între 5 °C și 25 °C.

Volum: 150 ml

Țara de origine: Rusia

zlozenieRO-1887  

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: