Mumio - 1 compr./200 mg - FarmGrupp - 60 comprimate

Cod: 1896
72,66 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Mumio (rășină de munte) este un compus pur natural ce conține substanțe organice valoroase. Contribuie la menținerea calității oaselor, a cartilajelor și a coloanei vertebrale și oferă energie organismului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ce este mumio:

Mumio este un amestec natural de substanțe organice și anorganice, este un mineral natural, care este format ca urmare a proceselor geologice complexe. Este un complex natural, ce conține peste 50 de elemente vitale pentru organism, printre care 26 de minerale, 6 aminoacizi, 10 tipuri diferite de oxizii de metale, steroizi, fosfolipide, vitamine, ceară de albine, uleiuri esențiale și alte substanțe biologic active Este folosit ca produs fortifiant, suplimentează aportul de substanțe minerale din organism.

Cum acționează mumio:

Mumio contribuie la menținerea sănătății oaselor, are la bază cu un complex natural bogat de substanțe organice și oligoelemente precum magneziu, fosfor, siliciu, fier, zinc, sulf, cupru și bor.

Este un biostimulent puternic, are un efect regenerator, antiseptic. Activează capacitatea de apărare a organismului, susține procesul de regenerare a țesuturilor, întinerește, facilitează regenerarea după o intervenție chirurgicală, elimină efectele adverse ale chimioterapiei și radioterapiei. Ajută la tratamentul seboreei și psoriazisului.

Recomandăm păstrarea mumio în frigider sau congelator.

Dozare: 2 comprimate zilnic, împreună cu masa, timp de 3 - 4 săptămâni. Tratamentul poate fi repetat după 4 luni.

Atenționări: Intoleranță individuală la ingredientele suplimentelor alimentare. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează și persoanelor care suferă de urolitiază. Consultați medicul înainte de utilizare. Doza zilnică recomandată specificată nu trebuie să fie depășită. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit ca înlocuitor al unei diete variate și a unui stil de viață echilibrat. Schimbarea consistenței produsului mumio nu este un defect de producție

Țara de origine: Rusia

Conținut: 60 comprimate/200 mg

Dacă doriți să citiți despre experiențele personale cu privire la administrarea preparatului mumio după fracturi, le puteți găsi în acest articol de pe blogul nostru.

Avertizări în temeiul Regulamentului Comisiei Europene: Acest produse sunt înregistrate ca suplimente alimentare. Nu este aprobat în mod oficial și nu este considerat a fi un medicament. Nu este destinat de a înlocui o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată.

zlozenieRO-1896

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: