Befungin forte - extract de chaga - 90 ml - HealthNA

Cod: 4206
80 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Extractul de Chaga Befungin forte susține buna funcționare a sistemului nervos, contribuie la metabolism. Este o sursă bogată de componente biologic active, acizi organici, oligoelemente.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Chaga - ciuperca de mesteacăn negru.

Chaga este o ciupercă binecunoscută și foarte apreciată, care degradează lemnul, care a fost folosită în mod tradițional în medicina populară siberiană, coreeană, chineză și nord-europeană de mulți ani și este folosită în diferite scopuri medicinale. Mulți o numesc „Regina ciupercilor” sau „Ciuperca nemuririi”. Creșterile sale se găsesc cel mai adesea pe lemn de mesteacăn deteriorat.
Datorită conținutului de substanțe valoroase, în special antioxidanți, ajută la susținerea sănătății generale și la întărirea imunității. Cele mai cunoscute componente biologic active ale chaga includ: melanina, polizaharide (glucani), saponine (betulină), polifenoli și derivații acestora și minerale precum magneziu, fier, argint, zinc, aluminiu, calciu, cobalt, potasiu, cupru, sodiu.

Principalele beneficii pentru sănătate ale utilizării chaga includ:  

 • susținerea imunității  
 • susținerea stimulării metabolismului 
 • susținerea rezistenței la stres și anxietate 
 • efecte antiinflamatorii (ajută în tratamentul bolilor inflamatorii precum boala Crohn, colita ulceroasă) 
 • susținerea nivelului de zahăr din sânge 
 • efecte anti-îmbătrânire 
 • susținerea sănătății pielii 
 • nutriție pentru păr, piele și unghii 
 • ajută în tratamentul bolilor oncologice 
 • ajută în tratamentul bolilor virale
 • ajută în tratamentul pentru boli hepatice – efecte hepatoprotectoare 

 

Mod de folosire: Befungin este un extract pentru prepararea unei soluții orale. Înainte de utilizare, se agită și se diluează cu apă caldă fiartă: 1 linguriță de produs (5 ml) la 40 ml apă. 

Doza recomandată: Doza zilnică recomandată pentru adulți este de 1 lingură (15 ml) de soluție preparată de 3 ori pe zi înainte de mese. Utilizați aprox. 3-5 luni, se poate consuma în mod repetat după o pauză de 7-10 zile.
Doza zilnică de soluție de chaga preparată - 3 linguri (45 ml) conține cca. 4,5 g de chaga.


Avertismente de sănătate:
Nu depășiți doza recomandată. Suplimentul nutritiv nu trebuie utilizat ca înlocuitor al alimentelor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală sau hipersensibilitate la oricare dintre componente. Utilizarea nu este potrivită pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează.  

 4206_1

Depozitare: Skladujte na tmavom mieste, mimo dosahu detí, pri teplote do 25 ºC. A se păstra într-un loc întunecat, la o temperatură de până la 25 ºC, a nu se păstra la îndemâna copiilor.

Conținutul pachetului/Volum: 90ml

Țara de origine: Litva

 

herb_logo_symbol(1)Sfatul nostru:

Chaga siberiană o puteți găsi în oferta noastră cuprinsă în mai multe produse și sub diverse forme precum ceai chaga, concentrat, cremă și altele. Alegeți-vă din oferta noastră variată din produsele chaga care vi se potrivesc cel mai bine.

Citește mai multe despre originea, efectele, dar și miturile și faptele acestei ciuperci rare chaga - AICI.

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: