Vitamina B12 - 30 tablete

Cod: 3371
34,44 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Vitamina B12 este implicată într-o serie de procese de viață, începând de la creștere, diviziunea celulară, formarea globulelor roșii până la transformarea nutrienților din alimente în energie utilizabilă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Vitamina B12 este un nutrient esențial care ajută organismul la producerea ADN-ului, hrănește creierul și sistemul nervos și ajută la formarea globulelor roșii sănătoase. Lipsa de B12 vă poate expune un risc mai mare pentru un anumit tip de anemie care vă face să vă simțiți obosit sau slăbit.

Care sunt beneficiile vitaminei B12?

  • Prevenire și tratamentul depresiei - Vitamina B12 joacă un rol important în producția de serotonină, astfel încât o deficiență poate fi asociată cu depresia clinică. Într-un studiu s-a constatat că femeile în vârstă cu dizabilități cu deficiență de B12 prezintă un risc dublu de depresie severă față de cele fără deficiență. În plus, nivelurile ridicate de vitamina B12 au fost asociate cu șanse mai mari de recuperare după tulburarea depresivă majoră.
  • Risc redus de degenerescență maculară - Prin suplimentarea cu vitamina B12 se crede că scade homocisteina din sânge, ceea ce poate ajuta la prevenirea degenerescenței maculare asociate cu vârsta, o boală a ochilor care poate cauza orbire la adulții în vârstă.
  • Sănătatea sarcinii - Dacă o femeie are un deficit de vitamina B12 în primele etape ale sarcinii, copilul ei prezintă un risc crescut de malformații congenitale ale tubului neural și greutate mică la naștere. Mamele cu niveluri scăzute de B12 au, de asemenea, mai multe șanse să avorteze sau să nască prematur.
  • Sănătatea creierului - Vitamina B12 este un nutrient esențial pentru neuronii din creier. Atrofia creierului, care se referă la pierderea neuronilor din creier, este asociată cu pierderea memoriei și demența.

Mod de utilizare: Adulții administrează, de obicei, 1 tabletă o dată pe zi, în timpul mesei. Administrați regulat timp de 1 lună.

Compoziție:

Conținut: 30 tablete

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: