Extract de gudron de mesteacăn - 30 ml

Cod: 3821
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
8.5.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Extractul de gudron ameliorează iritațiile, exfolierea pielii, netezește ridurile și stimulează regenerarea epidermei.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Elimină strălucirea părului gras și mătreața, întărește bulbii de păr, ajută la curățarea porilor, reduce acneea, usucă coșurile, ajută la combaterea seboreei și a psoriazisului.

Ulei de gudron de mesteacăn are multe beneficii pentru sănătate, dintre care cele mai importante sunt substanțele antimicrobiene și antiseptice. În plus, uleiul de gudron de mesteacăn are efecte antiinflamatoare, regenerative, analgezice, antipruriginoase. Uleiul de gudron de mesteacăn este adesea folosit pentru a trata diverse procese inflamatorii și purulente la nivelul pielii. Usucă puțin pielea și accelerează vindecarea, înlătură mâncărimile și arsurile din zonele deteriorate, ajută la stimularea și accelerarea regenerării pielii, îmbunătățește circulația sângelui, elimină inflamația și durerea. Uleiul de gudron de mesteacăn este eficient în tratamentul diferitelor boli de piele: eczme, psoriazis, eczemă seboreică, foliculită, matrițe. Se folosește pentru tratarea escarelor, opăriri, ulcere trofice; ajută la eliminarea păduchilor și a multor alte boli. Proprietățile antiinflamatoare și microbiene ale uleiului de gudron de mesteacăn permit aplicarea acestuia în tratamentul rănilor și arsurilor de diferite etiologii.

Modalitate de utilizare: Pe piele: aplicați uleiul cu un tampon de bumbac pe zonele problematice de 1-2 ori pe zi, lăsați să acționeze timp de 20-25 de minute și apoi clătiți cu apă caldă. Pentru întărirea părului: aplicați pe întreaga lungime a părului cu 30 de minute înainte de spălare.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului.

Data expirării: 3 ani de la data de fabricație (vezi pe ambalaj)

Volum: 30 ml

Țara de origine: Rusia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: