Cristale masticabile Mastic – 10 g

Cod: 3208
20 lei
În stoc depozit, livrare 3-4 zile lucrătoare
Livrare la:
21.6.2024

Împiedică pătrunderea bacteriilor și a virușilor mai departe în organism. Masticul din Chios, în forma sa brută, este o modalitate de a menține sănătatea stomacului și a tractului digestiv începând de la cavitatea bucală. Mestecatul masticului de Chios ajută la menținerea sănătății cavității bucale.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Masticul de Chios este în general recomandată pentru probleme digestive care se extind până la nivelul cavității bucale. Chiar și după ce problemele de stomac inițiale au dispărut, oricând poate reapărea o infecție în cavitatea bucală și de aceea este recomandată contracararea acestui risc prin mestecarea cristalelor de mastic crud.

Mestecarea regulată a masticului de Chios ajută la sănătatea orală. Cele mai des întâlnite simptome ale unui mediu oral nesănătos sunt: cariile, placa bacteriană, respirația urât mirositoare ...

Cristalele de mastic sunt forma de bază a masticului, care nu a fost aproape deloc prelucrată. Cristalele de mastic se formează prin colectarea rășinii din arborele de Pistacia lentiscus, care este lăsată să se solidifice și curățată de micile impurități. Astfel, cristalele de mastic nu sunt supuse niciunui tip de prelucrare complexă. Această formă de mastic a fost folosită din cele mai vechi timpuri, când primii medici greci l-au folosit în scopuri terapeutice tradiționale.

Substanțele active sunt eliberate din cristalele de mastic în timpul mestecatului (atunci când sunt înghițite, substanțele active nu sunt eliberate, ci rămân în cristale), astfel încât locul principal de acțiune al cristalelor de mastic este cavitatea bucală, unde acestea ajută la prevenirea dezvoltării bacteriilor din gură. În al doilea rând, substanțele active eliberate de cristalele de mastic sunt transmise și în tractul digestiv prin salivă, unde ajută la menținerea sănătății stomacului și a tractului digestiv.

Este recomandată combinarea masticului crud de Chios (cristalelor de Masticha) cu guma de mestecat în special datorită dificultății de mestecare a cristalelor, dar și pentru a maximiza efectele benefice ale acesteia în întregul sistem digestiv. Se recomandă combinarea celor două și ca parte a unui tratament complet cu mastic, pentru diferite efecte în timpul terapiei tractului digestiv și a stomacului.

Dacă aveți probleme cu mestecarea cristalelor sau dacă nu ați folosit niciodată acest produs, vă recomandăm să citiți Instrucțiunile pentru mestecarea masticului. 

Dozare: 2-3 grame de mastic de Chios zilnic (aprox. 6-10 cristale de mastic) La o doză de 1 cristal de mastic de Chios de 3 ori pe zi, un pachet de 10 g de cristale de mastic ține 10 zile.

Modalitate de folosire: Cristalele de mastic pot fi ușor problematic de mestecat pentru începători (tind să se lipesc de spațiile interdentare), este necesar să urmați instrucțiunile pentru mestecarea acestor cristale.

Atenționări: Doza zilnică recomandată specificată nu trebuie să fie depășită. Nu se recomandă utilizarea masticului de către femeile însărcinate, copii mici și persoanele alergice la rășină. Masticul nu este un substitut pentru o dietă variată. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

zlozenieRO-3208 

Conținutul ambalajului: 10 g

Țara de origine: Grecia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: