Cremă pentru vânătăi și leziuni - Badyaga- 100 ml - Twinstec 911+

Cod: 3334
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
24.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Crema de masaj pentru vânătăi și leziuni promovează regenerarea pereților vaselor de sânge sau capilarelor și ameliorează umflăturile.Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Badyaga (Spongilla fluviatilis) este un burete de apă dulce fiind utilizat în medicina rusă ca un preparat homeopatic și considerat a fi un remediu unic pentru tratarea leziunilor și vânătăilor. Acest gel este fabricat pe bază de badyaga și conține extract de mușețel și castan porcesc. De asemenea, conține ulei esențial de arbore de ceai și ulei de arnica. Aceste substanțe conținute sunt cunoscute pentru regenerarea mai rapidă a țesuturilor, întărirea pereților vaselor de sânge și capilarelor, accelerarea procesului de resorbție a hematoamelor și pentru efectele sale antiseptice și calmante.

Ingrediente active:

  • Badyaga intrând în contact cu pielea stimulează procesele de regenerare ale pielii, accelerează circulația sângelui și ajută la dilatarea vaselor de sânge.
  • Mușețelul favorizează vindecarea rănilor, zgârieturilor, arsurilor și întinderilor musculare.
  • Castanul porcesc contribuie la circulația corectă a sângelui în vasele de sânge.

Mod de utilizare: Aplicați produsul de mai multe ori pe zi pe zonele afectate ale pielii și masați cu mișcări circulare până la absorbția completă.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se aplica pe răni sau în cazul afecțiunilor pielii. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Compoziție:

 

Volum: 100 ml

Țara de origine: RusiaFiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: