Oferiți celor dragi cadouri handmade originale! - partea 1.

Doriți să le oferiți celor dragi ceva original? Credeți că nu sunteți suficient de creativi și pricepuți? Nu vă faceți griji! Noi, cei de la Herbatica, v-am pregătit 2 sfaturi și instrucțiuni complete pentru confecționarea cadourilor de Crăciun.

Confecționarea cadourilor handmade este o activitate foarte populară astăzi, care este nu doar pe placul beneficiarului,ci va fi o distracție și o bucurie pentru dvs. Credeți-mă, vă veți îndrăgosti de aceste cadouri DYI și poate că nici nu veți mai vrea să faceți celor dragi cadouri tradiționale.

Balsam și peeling pentru buze

Confecționarea balsamului și peeling-ului pentru buze este foarte utilă în timpul iernii. Dvs. sau cei dragi nu trebuie să vă mai faceți griji din cauza buzelor crăpate sau uscate în sezonul rece. Balsamurile sunt prima alegere pentru a vă hidrata buzele și, în plus, aceste balsamuri sunt ecologice și complet organice. La prima impresie, confecționarea unui astfel de balsam poate părea complicată, dar nu este deloc așa. Vă prezentăm procesul complet de realizare a balsamului de buze, dar și a peeling-ului pentru buze.

Instrucțiunile video complete pentru confecționarea balsamului de buze pot fi găsite aici. 

VOJ_6475

De ce aveți nevoie?

- 16g ceară de albine

- 10 g unt de Shea

- 10 g ulei de cocos

- 10 ml ulei de argan

- 10 ml ulei de avocado

- 5 picături de ulei esențial de lavandă

- zahăr din trestie - numai pentru peeling

 

Instrucțiuni

Topiți ceara de albine în baie de abur, după topirea acesteia adăugați untul de Shea și amestecați.

VOJ_6522  VOJ_6533

După topirea completă a acestuia, adăugați untul de cocos, uleiul de argan, uleiul de avocado și la final cele 5 picături de ulei esențial. Acest amestec nu trebuie să treacă peste punctul de fierbere, pentru ca valoarea nutritivă a ingredientelor sale să nu se piardă. Turnați acest amestec în recipiente cosmetice mici sau în ambalajul unui ruj vechi și lăsați-l să se răcească.

VOJ_6611  VOJ_6622  VOJ_6647

Dacă doriți să preparați un peeling, turnați puțin zahăr din trestie (1 linguriță) într-un recipient și apoi turnați amestecul rezultat, amestecați și lăsați să se răcească. După răcire, veți avea un produs miraculos! Un balsam și un peeling original, organic și ecologic așteaptă doar să fie împachetat și dăruit :-)

VOJ_6657  VOJ_6674  VOJ_6686

Aceste balsamuri conțin produse naturale care, prin proprietățile lor, ajută buzele uscate și deshidratate. Uleiul esențial de lavandă are un efect antiinflamator asupra buzelor și este o alegere excelentă pentru îngrijirea pielii uscate și deteriorate. Uleiul de argan joacă și el un rol important în hidratare. Nu numai că vă va lăsa buzele mătăsoase, dar le va menține și un aspect mereu tânăr și revitalizat. Uleiul de avocado redă strălucirea buzelor și textura sau elasticitatea lor naturală.

VOJ_6704

Instrucțiunile video complete pentru confecționarea balsamului de buze pot fi găsite aici.

Sperăm că v-ați inspirat și ca aveți acum idei pentru o seară de DYI. Dacă vă decideți să confecționați ceva - nu doar din sfaturile de mai sus, etichetați-ne pe Instagram sau Facebook și veți primi un cupon de 10% reducere!

 

Pentru dvs. a pregătit acest articol

Lenka

lenka_profilovka