Măști faciale făcute acasă - fără chimicale!

Dacă vă place să oferiți pielii dvs. relaxare și răsfăț, sunt sigură că vă bazați mereu pe minunile naturii. Noi v-am adus mai multe rețete de măști faciale făcute acasă și putem spune cu certitudine că cel puțin una dintre ele va fi cu siguranță perfectă pentru pielea dvs.! În trecut, bunicile noastre spuneau că orice lucru comestibil poate fi pus pe față. Produsele naturale ne oferă o sumedenie de posibilități de hidratare și regenerare a pielii. Uitați de măștile scumpe și mizați pe natură. Mai jos puteți găsi câteva rețete foarte simple pentru prepararea măștilor faciale.

Măști faciale făcute acasă

Mască pentru ten uscat

Suferiți de piele uscată și întinsă și aveți probleme de lungă durată, chiar și piele atopică? Pielea uscată este mult mai predispusă la riduri, ceea ce este coșmarul fiecăreia dintre noi. Prin hidratarea temeinică din interior și din exterior, puteți preveni sau reduce semnificativ aceste probleme. O mască excelentă pentru tipul de piele uscată este mascade iaurt alb, avocado și ulei de argan. Avocado este cunoscut pentru conținutul său ridicat de vitamina E și acid oleic, care este responsabil pentru hidratarea pielii și menținerea frumuseții și catifelării acesteia. Adăugând iaurt, veți obține un rezultat și mai bun în ceea ce privește emolierea și revitalizarea pielii. Uleiul de argan are grijă de îngrijirea perfectă a pielii și de netezirea ridurilor.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum să procedați ?

1/2 avocado

2 linguri de iaurt alb

1 linguriță de ulei de argan

Tăiați avocado pe jumătate și pasați-l într-un bol, cu ajutorul unei furculițe. Apoi adăugați iaurtul alb și uleiul de argan și amestecați temeinic. Masca este gata de a fi folosită. Când aplicați masca pe față, asigurați-vă că aceasta este întinsă uniform și că este aplicată pe toată fața. Lăsați masca să acționeze timp de 15 minute și apoi clătiți-o cu apă călduță. Veți simți imediat schimbarea pe pielea dvs.!

VOJ_7410_1 VOJ_7415

VOJ_7417 VOJ_7421

Mască pentru ten problematic, cu tendințe acneice

Acneea, pielea grasă și numeroasele probleme care decurg din acest tip de piele nu îi deranjează doar pe adolescenți. Acneea poate apărea în situații de stres, datorită unei alimentații necorespunzătoare, dar poate fi cauzată și de factori genetici. Vă prezentăm ajutorul dvs. în aceste cazuri - masca pentru acnee, pe care o puteți prepara acasă, pentru doar câțiva lei. Ingredientele folosite în mască, cum ar fi drojdia și lămâia, ajută la curățarea și închiderea porilor, oferind pielii nu doar o curățare profundă, ci și o senzație de piele purificată. Uleiul de canabis ameliorează roșeața acneei, vindecă semnificativ pielea și ajută la strângerea și curățarea porilor.  Datorită combinației acestor ingrediente, acneea nu va mai avea nicio șansă 

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum să procedați?

1/2 drojdie

2 lingurițe de zeamă de lămâie

1 linguriță deulei de canabis

Desfaceți drojdia în bucăți mai mici și puneți-o într-un bol. Adăugați apoi zeama de lămâie, uleiul de canabis și amestecați bine. După ce ați amestecat bine ingredientele, spălați-vă fața cu apă caldă - acest lucru va ajuta la deschiderea porilor și va crește eficiența acestei măști de față. Apoi aplicați masca uniform pe față și lăsați-o să acționeze timp de 15 minute. Spălați masca cu apă rece, acest lucru face ca porii să se închidă și nu permită impurităților să se așeze în ei. După prima utilizare a acestei măști puteți simți o piele mai delicată, ceea ce, la rândul său, confirmă faptul că rețetele bunicii sunt întotdeauna cea mai bună soluție! 

VOJ_7493 VOJ_7499

VOJ_7506 VOJ_7519

Mască pentru toate tipurile de piele

Nu sunteți sigură ce tip de ten aveți? Mizați pe neutru și preparați această mască, ideală pentru orice tip de piele! În această mască veți folosi miere, care are un efect antibacterian dar și cafea, care acționează asupra pielii ca un peeling șivă scapă de stratul de celule moarte a pielii. Nu putem uita nici de lămâie, care vă va închide porii și nici de uleiul de avocado, care redă aspectul tineresc al pielii și îi reface strălucirea și elasticitatea! Dacă doriți să oferiți relaxare și regenerare corpului dvs., puteți folosi o alternativă excelentă - argila albă cosmetică, pe care o puteți găsi la noi sub formă de mască pentru corp și ten. Această mascăluptă împotriva ridurilor, ajută la regenerarea celulelor și redă elasticitatea pielii.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum să procedați?

3 linguri de miere

2 linguri de zeamă de lămâie

1 linguriță de ulei de avocado

1 linguriță de cafeamăcinată

Puneți într-un bol mierea, zeama de lămâie, uleiul de avocado, cafeaua măcinată și amestecați bine totul. Amestecați până când obțineți un amestec de o consistență omogenă și apoi aplicați pe fața spălată și curată. Lăsați masca să acționeze timp de 10-15 minute și apoi clătiți cu apă călduță. După clătirea măștii, spălați-vă tenul cu apă rece, pentru a închide porii cât mai bine.

VOJ_7435 VOJ_7461

VOJ_7468 VOJ_7476

 

Preparați și dvs. măști faciale acasă? Dacă nu, atunci sperăm că veți începe chiar astăzi. Nu numai că știți exact ce puneți pe ten, însă această metodă vă ajută să economisiți destui de mulți bănuți!

Pentru dvs. a pregătit acest articol

Lenka

lenka_profilovka