Evalar. Suplimente alimentare pe bază de plante.

Am decis să vă oferim un articol despre un producător care furnizează în mod regulat produse de foarte bună calitate, nu doar sub formă de comprimate. Am simțit nevoia de a prezenta mai complex acest producător. Ați avut deja ocazia să citiți câteva cuvinte despre acest producător în detaliile producătorului de pe pagina noastră.. Haideți deci să discutăm mai multe despre el.

Evalar este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare din Rusia de mai bine de 25 de ani. Produce peste 200 de produse pe bază de plante medicinale. Misiunea companiei este de a oferi fiecărei persoane posibilitatea de a-și menține sănătatea și calitatea vieții, în mod natural. Compania continuă să progreseze cu o mulțime de cercetări în domeniul sănătății și cu noi tehnologii de producție.

Evalar-Herbatica

Evalar este unul dintre primii producători care a creat un ciclu de producție închis, de la plantație la produsul final.

Evalar are propriile plantații într-o zonă virgină a Munților Altai, unde cultivă peste 30 de specii de plante medicinale, care sunt sursa celor mai eficiente ingrediente naturale și pure. Plantațiile sunt situate la doar 30 de minute de unitatea de producție. Acest sistem unic de dezvoltare a produselor permite controlul calității în fiecare etapă a procesului de fabricație, garantând o eficiență și o puritate superioare.

1470317754-4-big-1024x410

În plus față de piața internă rusă, produsele Evalar sunt reprezentate în peste 20 de țări din întreaga lume. În prezent, 10% din producție este exportată, urmând să ajungă la 15% până în 2020. În 2014, compania "Evalar" a deschis un birou în Miami (SUA), în 2015 în Paris și în Sydney. Astăzi, puteți cumpăra suplimente alimentare naturale, chiar și pe Walmart și Amazon.com.

Brandul Evalar garantează:

  • Unul dintre cele mai înalte standarde de calitate în producție
  • Practică de fabricație certificată de GMP - USA și norme EU
  • Numeroase premii și certificări
  • Echipamente de producție de înaltă calitate de la Bosch, Uhlmann și Korsch

Toate produsele acestui producător sunt:

  • Fără gluten
  • Ideale pentru vegetarieni
  • Fără GMO

Câteva țări în care producția companiei se exportă:

Australia, Armenia, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia, Lituania, Mongolia, Moldova, Slovenia, SUA, Serbia, Ucraina, Cehia, Estonia, Letonia, Turkmenistan.

Dezvoltarea științifică și de cercetare a companiei

Centrul de cercetare și dezvoltare al EVALAR este format din specialiști într-o gamă largă de discipline. Lucrează împreună pentru a îndeplini în mod constant obiectivele companiei.

Cercetarea se desfășoară în strânsă cooperare cu institutele științifice din Federația Rusă, ca de exemplu:

  • cu Institutul de Cercetare Științifică a Nutriției din Moscova
  • cu Institutul de Chimie Organică N.N. Vorožcova, din Novosibirsk
  • cu Universitatea de Stat din Altai
  • cu Universitatea de Stat de Medicină din Altai

Întreaga cercetare științifică este dirijată și organizată astfel încât să fie urmată de un ciclu de producție inovatoare și mai ales naturală. Prin urmare, centrul desfășoară activități de cercetare în domeniile botanică, farmacognozie, agronomie, tehnologie farmaceutică, farmochimie, farmacologie, nutriție și dietetică. În acest fel, nu doar că sunt create produse noi și inovatoare, ci și produse preparate în conformitate cu rețetele medicinii tradiționale rusești.

Toate aceste activități permit companiei EVALAR să ofere clienților o producție bazată pe calitate, eficiență și siguranță.

O mare parte din producția companiei EVALAR este formată din procese originale protejate prin brevete de invenție.

Sursă: https://www.evalar.ru/quality/science/