100% ulei cosmetic natural de avocado - Botavikos

Cod: 1052
20 lei
Nu este în stoc
Volum
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
20.10.2023

Uleiul natural de avocado este ideal atât pentru uz pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Acest ulei conține multe vitamine care reînnoiesc pielea și îi redau strălucirea naturală. Conține vitamina A, B, antioxidanți, betacaroten. Aceste substanțe cresc conținutul de colagen al pielii și astfel elasticitatea acesteia.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul natural de avocado este ideal atât pentru uz pe timp de zi, cât și de noapte. Uleiul de avocado are capacitatea de a pătrunde adânc în piele și de a furniza o mulțime de acizi omega 3 și vitamina E necesare pentru a susținerea vindecării. Este ideal pentru tratarea diferitelor afecțiuni, cum ar fi psoriazisul, eczema, mătreața, petele datorate înaintării în vârstă și chiar cicatricile.

Uleiul de avocado acționează:

  • anticanceros
  • menține părul sănătos
  • menține sănătatea inimii
  • vindecă pielea

0782

Modalitate de utilizare: utilizare externă: poate fi folosit pur sau în combinație cu alte uleiuri într-un raport 1:1 și, de asemenea, pentru îmbogățirea produselor cosmetice - poate fi adăugat în creme, măști, balsamuri.

Volum: 30 ml /50 ml

Țara de origine: Rusia

Cum să faceți balsam de buze sau scrub-uri originale manual folosind uleiuri cosmetice? Procedura poate fi găsită în articolul nostru.

Despre utilizarea uleiului de avocado în măștile naturale de casă precum și procedura puteți citi aici.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: