100% ulei esențial de lavandă – Botavikos -10 ml

Cod: 1316
31,02 lei
În stoc (12 buc.)
Livrare la:
30.3.2023

Sursa acestui ulei binecunoscut sunt florile proaspete de lavandă. Se caracterizează printr-o aromă florală delicioasă, amestecată cu nuanțe lemnoase.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul de lavandă este cu siguranță cel mai popular dintre uleiuri datorită utilizării sale largi în industria cosmetică, unde funcționează excelent ca atare sau ca ingredient în produsele destinate îngrijirii pielii deteriorate sau foarte sensibile. Acționează antiinflamator, elimină iritațiile, mâncărimile, umflăturile, roșeața și ameliorează pielea de descuamarea neplăcută a stratului superior al pielii. Redă elasticitate pielii lăsate și slăbite. Datorită efectelor sale antibacteriene, uleiul poate fi folosit în caz de acnee, coșuri, erupții cutanate, dar și pentru dermatite și eczeme. Luminează petele pigmentare. Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, seboree.

În aromaterapie este indicat în ameliorarea epuizării nervoase și pierdere puterii. Completează în mod ideal meditația. Ajută în cazul insomniei. Are o reputație de afrodiziac.

MODALITATE DE UTILIZARE: În recipientul lămpii aromatice puneți apă și picurați 5-7 picături de ulei pentru un spațiu de 15 m2. Aprindeți lampa din partea de jos a lămpii și inhalați parfumul vaporizat timp de 20 de minute la fiecare trei ore.
Uleiul poate fi folosit și pentru îmbogățirea cremei cosmetice (2-3 picături în 1 linguriță de bază) sau la pieptănarea părului: picurați 2-3 picături pe pieptăn și pieptănați părul.

ATENȚIONĂRI:

  • Nu utilizați în timpul sarcinii!
  • A nu se utiliza în caz de anemie!
  • Nu utilizați în cazul în care luați medicamente care conțin iod sau fier!
  • Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele individuale!
  • Înainte de utilizare, testați toleranța uleiului după cum urmează: amestecați 1 linguriță de ulei obișnuit și 1-2 picături de ulei esențial, frecați această soluție pe încheietura mâinii. Dacă nu apare nicio reacție în 24 de ore, uleiul poate fi utilizat conform recomandărilor.

zlozenieRO-1316
 

CONȚINUTUL PACHETULUI: 10 ml

ȚARA DE ORIGINE: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Parametri suplimentari

Categorie: Uleiuri esențiale
Problema ta: Psoriazis, Pete pigmentare, Eczemă

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: