Ulei esențial de Santal alb - Medikomed - 10 ml

Cod: 3818
64,33 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
14.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Potrivit pentru tratamentul problemelor de piele, ajută la tuse și bronșită, acționează ca un afrodiziac, revitalizează pielea îmbătrânită.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

În China, lemnul de santal este folosit pentru tratarea problemelor de piele și, de asemenea, pentru durerile de stomac și ficat. În medicina ayurvedică, este folosit ca remediu pentru a revigora și înmuia pielea îmbătrânită. Aroma santalului ajută la bronșită, tuse, ameliorează depresia și insomnia. Este un afrodiziac excelent – umple viața cu noi "culori strălucitoare".

Parfumul declanșează în mod direct reacții emoționale – bucurie, afecțiune, stimulează dispoziția erotică și sexuală. Dintre toate simțurile, creierul nostru evaluează cel mai rapid mirosul (nu este vorba de viteza de recepție, ci de viteza de procesare), iar partea intelectuală și analitică este puternic conectată la nervii olfactivi. Cu câteva picături de ulei esențial, puteți crea o atmosferă complet diferită în mediul în care vă aflați pentru o perioadă lungă de timp. Are efecte excelente asupra somnului, studiului, băilor, masajului, relaxării. Parfumul uleiului este excelent pentru a absorbi mirosurile neplăcute și pentru a împrospăta aerul.

Modalitate de utilizare: În difuzorul de aromaterapie: adăugăm 1 picătură, în baie: 1-2 picături, pentru masaj: 2-3 picături; pentru aromatizarea produselor cosmetice (șampon, cremă, etc.): 1-4 picături.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului.

zlozenieRO-3818

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: