Miere MGO 400+ - Manuka Health - 250 g

Cod: 1735
230 lei
În stoc (1 buc)
Livrare la:
19.4.2024

Această miere, cu un conținut ridicat de methylglyoxal, este alegerea ideală pentru cei care se confruntă cu probleme de sănătate și doresc să încerce puterea alternativă a naturii.

Mierea nu este un aliment indicat pentru copiii cu vârsta sub 12 luni. Conținutul minim de metilglioxal necesar pentru a crea în mod fiabil o diferență între mierea de Manuka și cea convențională este de 100mg/kg de miere. (MGO 100+).

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

100% Miere naturală de Manuka, din Noua Zeelandă

Mierea cu eticheta MGO™ 400+ este alegerea preferată a clienților noștri. Această variantă de miere de Manuka, ca și toate celelalte produse ale noastre, provine direct din Noua Zeelandă, unde este și ambalată. Asigură un conținut minim de 400 mg/kg methylglyoxal, o substanță care nu se găsește în cantități atât de mari în nicio altă miere din lume.

Modalitate de utilizare: Mierea de Manuka cu eticheta MGO™ este adecvată pentru utilizarea zilnică, chiar și pentru perioade mai îndelungate. O puteți consuma sau aplica direct pe piele. Are un gust excelent și poate fi folosită și precum mierea obișnuită.

Greutate: 250 g

Țara de origine: Noua Zeelandă

Cum știți că nu cumpărați miere falsă?

1. Nu înțeleg deloc asta
 ... însă și noi am văzut miere de Manuka mai ieftină în magazine ... În Anglia este chiar vândută și la Lidl. Pentru o sumă ridicol de mică. Ei bine, etichetele de pe miere nu fac decât să confirme că, din păcate, mierea de Manuka este, de asemenea, un aliment fals, deoarece este un produs natural cu producție limitată. În 2013, s-a dovedit statistic că recolta anuală de miere de Manuka în Noua Zeelandă este de 1.700 de tone, dar consumul global este estimat la 10.000 de tone de miere de Manuka.

2. HMF în miere?
Unii "apicultori" sunt, de asemenea, tentați să încălzească mierea de Manuka, deoarece încălzirea crește cantitatea de MGO, substanța responsabilă cu efectele sale extraordinare. Acest lucru desigur că le aduce mai mulți bani, dar, în același timp, distruge alte substanțe calitative din miere. Dacă mierea a fost încălzită se poate determina prin testarea substanței HMF. (hydroxymethylfurfural).

Din păcate, practicile comerciale neloiale există în toate industriile. Mierea noastră trece toate testele de calitate, așa că puteți fi siguri că aveți cea mai bună din magazin.

Știți cum să recunoașteți adevărata miere de Manuka? Mai multe sfaturi găsiți în acest articol.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: