Ulei esențial de arbore de ceai Tea Tree - Medikomed - 10 ml

Cod: 3819
31,39 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul este extras din frunzele de Melaleuca, o plantă originară din Australia. Are o aromă lemnoasă caracteristică.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Efectele sale stimulatoare și antibacteriene sunt apreciate în întreaga lume, iar mirosul său puternic împrospătează și tonifică. Este unul dintre cei mai puternici agenți antiseptici și antiinflamatori naturali.

În industria cosmetică face parte dintre antisepticele foarte apreciate, de neegalat, ideale pentru folosire în preparate pentru piele și întregul corp. Este ideal pentru cazurile cu piele grasă și problematică. Elimină inflamațiile, pustulele, coșurile, dermatitele de diferite origini precum și eczemele. Elimină relativ repede mâncărimile, umflăturile sau roșeața. Regenerează pielea și îi netezește vizibil suprafața. Vindecă rănile minore. Este unul dintre mijloacele bine cunoscute și dovedite  de fortificare a părului și are acțiune preventivă împotriva mătreții.

De asemenea, își dezvoltă la maximum proprietățile atunci când este folosit în aromaterapie. Este ideal pentru trecerea peste stări de frică, panică, previne reacțiile isterice. Ajută în situații în care persoana este copleșită de emoții și gânduri negative. Îmbunătățește performanța.

Mod de folosire: În difuzorul de aromaterapie: adăugăm 1 picătură; în baie: 1-2 picături; pentru masaj: 2-3 picături; pentru aromatizarea produselor cosmetice (șampon, cremă, etc.): 1-4 picături.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului.

zlozenieRO-3819

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: