TOP 5 lucruri despre rășina de cedru

Cedrul este un arbore care a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale vindecătoare. Vă interesează cinci motive pentru care să încercațirășina de cedru, ca supliment alimentar? Citiți mai departe pentru a afla de ce acest produs este atât de popular.

 

Rășină de cedru

 

Cum privește istoria rășina de cedru?

Toate componentele cedrului - rășină, ace și lemn - au o eficacitate fitocidă ridicată. Nu ne jucăm cu termenii tehnici, vă putem spune că aceștia sunt compuși care neutralizează germenii și microbii.

Un hectar de pădure de cedru produce mai mult de 30 kg de acești compuși în 24 de ore. În  timpurile istorice, rășina era apreciată pentru proprietățile sale medicinale și antibacteriene. Druizii numeau cupa cu rășină de cedru cupa vieții.

Rășina de cedru tratează ulcerele cronice și bolile de piele. Tampoanele înmuiate în rășină de cedru au oprit gangrena incipientă, protejând rănile de infecții. Medicina tradițională a folosit întotdeauna rășina de cedru în practica sa de-a lungul timpului. Tăieturile și rănile au fost acoperite cu rășină. Țesuturile cele mai grav și cronic afectate până la starea de cangrenă erau tratate cu rășină de cedru. A fost aplicat pe abcese ca agent de înmuiere, de drenare și antiseptic. În cazul fracturilor, rășina se aplica pe zona afectată, iar astfel osul se vindeca mai repede.

Cedrovy olej

Era folosit, de asemenea, pentru arsuri și răni purulente. Rășina de cedru este de înaltă calitate, conține aproximativ 30% terebentină și 70% colofoniu. Terebentina (ulei esențial și  ulei de terebentină) obținută din aceasta conține 80% pinen, care este materia primă pentru sinteza camforului.

Mare grijă la dozarea rășinii

Dacă ați decis că rășina este acel ingredient "potrivit" pentru dvs., atunci trebuie să țineți cont  de dozajul individual. Dozajul indicat pe ambalaj nu este adecvat pentru toată lumea. În special persoanele cu stomacul mai slab ar trebui să ajusteze cu atenție cantitatea de rășină. Puterea sa poate provoca greață, o senzație de stomac greu. Face o combinație ideală cu uleiul de cedru în raport: 1 parte rășină și 1 parte ulei de cedru.

Dacă doriți să achiziționați produsul. Apăsați pe imagine.

5922 v2