Bomboane Manuka MGO ™ 400 + cu coacăze negre 65 g

Cod: 2054
65,11 lei
În stoc (3 buc.)
Livrare la:
4.4.2023

Bomboanele delicioase și liniștitoare sunt o combinație excelentă a proprietăților pozitive ale mierii premium de Manuka din Noua Zeelandă cu coacăze negre naturale și o doză suplimentară de vitamina C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Conțin miere de Manuka MGO™ 400+ de înaltă calitate, care are un conținut garantat de metilglioxal natural într-o concentrație de 400 mg/kg de miere.

  • ambalate manual
  • 100% ingrediente naturale
  • fără arome și coloranți artificiali
  • fără gluten și fără arahide
  • potrivite pentru vegetarieni

Atenționări: Poate conține urme de lapte și soia. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 2 ani. Luați în considerare riscul de înecare, chiar și în cazul folosirii la copii mai mari.

INGREDIENTE: Zahăr din trestie de zahăr, glucoză, miere de Manuka MGO™ 400+ (8%), apă, aromă naturală de coacăze negre, vitamina C, colorant natural (morcov negru).

AMBALAJ: 64,5 g, conține 15 bomboane

 

Aceia dintre dvs. care nu vor fi mulțumiți de aceste bomboane, ni le pot returna iar noi vă vom achita prețul complet al acestora. Trebuie doar să ne anunțați și noi vom aranja totul astfel încât ambele părți să fie mulțumite. Noi credem în ceea ce vindem.

Miere Manuka MGO ™ 400+

Mierea Manuka din Noua Zeelandă este singurul produs 100% natural din lume cu un conținut semnificativ de ingredient activ metilglioxal. Un grup de cercetare de la Universitatea din Dresden a descoperit că metilglioxalul este cea mai importantă componentă, responsabilă pentru proprietățile distincte ale mierii Manuka. Mierea Manuka MGO ™ 400+, pe baza testelor și a certificatului de care dispune, garantează un conținut de minim 400 mg / kg metilglioxal.

Știți cum să recunoașteți adevărata miere de Manuka? Mai multe sfaturi găsiți în acest articol.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: