Armurariu - extract - Evalar - 20 capsule

Cod: 0660
49,76 lei
În stoc (13 buc.)
Livrare la:
29.3.2023

Semințele de Armurariu conțin un complex de bioflavonoide denumit silimarina care de mult timp se consideră a fi un antioxidant. Aflați mai multe despre efectele sale pe blogul nostru.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Caracteristici:

Armurariul (lat. Silybum marianum), cunoscut și sub denumirea Ciulinul laptelui, Buruiana-armurării, Crăpușnic, Scai Pestriț. este o plantă care crește de un an până la doi ani de o înălțime de 60 - 150 cm Are originea în Marea Mediterană și devine matură în special în a doua jumătate a lunii septembrie. În medicină, este utilizat în principal pentru bolile ficatului și ale vezicii biliare. Pentru efectele pozitive ale Armurariului sunt responsabili derivații flavonoidici, silibina, silidianina, silicristina denumiți împreună silimarina Silimarina este, de asemenea, cunoscută ca un antioxidant puternic.

Substanțe active:

Silimarina: Este o substanță care face parte din grupa flavonoizilor, care conțin un complex de mai mulți flavonoizi. Acest complex este alcătuit din silibina, silidianina, silicristina și izo-silibina, iar cea mai importantă funcție a acestora este acțiunea protectoare asupra celulelor hepatice. Această substanță face parte din categoria de hepatoprotectoare.

Acizi grași nesaturați: Acest tip de acizi grași este foarte important pentru organismul nostru. Datorită acestora, organismul poate absorbi vitamine și minerale. Armurariul conține un număr mare de acizi grași nesaturați, de exemplu, acidul linoleic.

Proteine, carbohidrați, fibre: Semințele de armurariu conțin până la 27% de proteine foarte importante pentru organism, în special în ceea ce privește structura cartilajelor, părului sau unghiilor. Pentru a obține imediat energie sunt importanți carbohidrații ce se găsesc și în semințele armurariu. Fibra ajută la îmbunătățirea digestiei și a absorbției nutrienților în sistemul digestiv.

Aminoacizi: Aminoacizii nu pot fi produși de organismul uman ci trebuie aduși din extern. În schimb, plantele au capacitatea de a sintetiza aminoacizii, și, prin urmare reprezintă o sursă excelentă. Aminoacizii sunt importanți în special pentru protejarea mușchilor, au un rol catalitic și reglator și, cel mai important, accelerează regenerarea organismului. Datorită lor, armurariul este cunoscut ca un remediu de recuperare a corpului după chimioterapie sau intoxicație.

Alte substanțe: Alte substanțe conținute în plantă includ, de exemplu, silice, flavonoide, tiramină, histamină, sulf sau vitamina E. Este interesant faptul că până la o treime din substanțele de semințele ale plantei conțin uleiuri comestibile, cum ar fi acidul oleic.

Modalitate de utilizare: Adulți - 1 capsulă pe zi în timpul mesei. Durata de administrare - 1 lună. Utilizarea pe termen lung este până 3 luni.

Atenționări: Nu este potrivit pentru persoanele cu intoleranță la oricare dintre ingrediente, femeile însărcinate sau care alăptează

Avertizări în temeiul Regulamentului Comisiei Europene: Acest produs este înregistrat ca supliment alimentar. Nu este aprobat în mod oficial și nu este considerat a fi un medicament. Nu este destinat de a înlocui o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. Data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Conținutul ingredientelor individuale per 1 cps - 0,25 g (doza zilnică) și % din aportul zilnic recomandat

Extract de Armurariu                     62,5 mg

-

Silimarina                                                           30 mg

100 % 1

nu depășiți limita dozei prescrise

În conformitate cu TU 10.89.19-195-21428156-2020

 

zlozenieRO-0660

Ambalaj: 20 capsule

Țara de origine: Federația Rusă

Puteți găsi informații despre efectele armurariului pe blogul nostru. Articolul se referă la uleiul de armurariu, însă beneficiile asupra corpului sunt identice cu cele ale capsulelor. Pentru un efect sporit, se recomandă să combinați uleiul și capsulele.

Aflați mai multe despre acest producător în articolul aflat pe blogul nostru.

Parametri suplimentari

Categorie: Suplimente nutritive
Greutate: 0.016 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: