Balsam din shungite - extract pentru păr ANTIOXIDANT – Fratti - 200 ml

Cod: 0712
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsam de păr 100% natural care ajută la regenerarea rădăcinilor părului și accelerează creșterea acestuia. Nu doar hidratează, dar suplinește și microelementele atât de importante pentru organism, este 100% fabricat din apă de shungite.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Substanțe active:  apă de shungite (nu aruncați piatra de shungite de pe fundul recipientului după utilizare, ci purtați-o în geantă), urzică, castan sălbatic, brusture, violete, ulei de rozmarin

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare și de piele.

De-a lungul timpului din ce în ce mai multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu cinquefoilul de mlaștină, etc. Fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să se dezvoltecreme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia.

Mai multe despre shungite puteți afla aici, pe blogul nostru.

Modalitate de utilizare: Înainte de utilizare agitați recipientul, întindeți uniform pe păr și pe scalp și lăsați să acționeze 15 - 30 minute, ulterior clătiți cu apă caldă și folosiți șampon.

Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingrediente

Condiții de depozitare: într-un loc întunecat la temperatura camerei

Ingrediente:  Aqua, Sodium PCA: Betaine, Sorbitol, Glycine, Alanine, Proline, Serine, Threonine, Arginine, Lysine, Glutamic Acid; Pelos, Tocopheryl Acetate, Herbal Complex: Tilia Cordata, Urtica Dioica, Aesculus Hippocastanum, Calendula Officinalis, Arctium Lappa, Melissa Officinalis, Panicum Miliaceum, Viola Tricolor, Calluna Vulgaris, Saponaria Officinalis , Rosmarinus Officinalis, Lavandula Angustifolia Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Butyrospermum Parkii, Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Mehylisothiazolinone, Citric Acid, Cl 19140, Cl 42090, Cl 15985.

Volum: 200 ml

Țara de origine: Rusia

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare și de piele.

De-a lungul timpului multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu potentilla alba, etc. Fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să se dezvoltecreme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia

Mai multe despre shungite puteți afla aici, pe blogul nostru.

Parametri suplimentari

Categorie: Shungite
Greutate: 0.24 kg
Problema ta: Cresterea parului
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: