Extract de valeriană + B6 - Vitamir - 50 buc

Cod: 3822
12 lei
În stoc (6 buc.)
Livrare la:
29.9.2023

Valeriana officinalis sau Valeriană se mai numește și iarba pisicii datorită aromei sale caracteristice care atrage pisicile ca un magnet.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

În medicina populară este un binecunoscut sedativ, folosit de câteva secole. A fost folosită și de Sf. Hildegard de Bingen. În Evul Mediu era folosită ca și remediu împotriva vrăjilor. A fost folosită și în timpul războaielor mondiale, unde a fost administrată soldaților pentru a-i calma. Este folosită în cazul insomniilor (în special cele cauzate de epuizare). Suplimentul alimentar este îmbogățit cu vitamina B6, care este implicată în formarea aminoacizi, proteine și alte funcții ale organismului. De asemenea, este implicat în formarea hemoglobinei și reglarea glicemiei. Vitamina B6 este implicată în peste 100 de procese metabolice și ar trebui să fie inclusă regulat în dietă.

Utilizare: adulții administrează 2 comprimate de 2 ori pe zi, în timpul mesei. Durata de utilizare 1 lună. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 18 ani.

Contraindicații: intoleranță individuală la oricare dintre ingrediente, sarcină, alăptare, tulburări ale metabolismului glucidic. Conține colorant care poate afecta negativ activitatea și atenția copiilor.

Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și a se proteja de căldură. A se păstra la temperaturi între +2 și +25 °C.

zlozenieRO-3822 

Informații nutriționale per 100 g de produs:

Valoarea energetică 850 kJ / 200 kcal

Grăsimi 1g

Carbohidrați - 48 g

Volum: 50 comprimate

Țara de origine: Rusia.

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: