Cremă de picioare împotriva varicelor cu proteinele lipitorilor - Sofia

Cod: 0196
50 lei
Nu este în stoc
Mod de prezentare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
18.3.2024

Această cremă acționează ca un tonic venos în tratamentul, precum și în prevenirea insuficienței venoase și a varicelor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Varice versus lipitori

Dacă citiți articole care se ocupă de boli, veți observa că oricine a experimentat un fenomen interesant: multe dintre simptomele bolii sunt similare cu cele pe care le observăm la noi.

Acum, când scriem despre o boală (destul de comună), nu dorim să provocăm panică sau teamă. Scopul nostru este de a rezuma câteva date despre varice și de a indica opțiuni alternative de tratament. 

Dacă dvs. sau cei dragi sunt afectați de această problemă, probabil că veți sări peste următorul paragraf sau veți găsi în el ceva nou, ce nu știați până acum. 

Ce sunt de fapt varicele:

Este o boală cronică a sistemului venos care își are originea în afectarea peretelui vaselor de sânge. Pot fi vizibile, dacă este vorba de o afectare a venelor externe (vase sparte, vene umflate, "umflături" neplăcute, picioare umflate...), dar nu este obligatoriu - atunci este vorba de o boală a venelor interne (de exemplu, afectarea venelor din zona pelviană la femei).

Noi, femeile, ne gândim la așa-numitele vene roșii sau violacee ca la o problemă cosmetică, dar nu este în întregime așa - este unul dintre primele semne subtile că ceva este în neregulă cu sistemul nostru venos.

Cum apar în realitate varicele:

 • predispoziție genetică
 • vârstă
 • sarcină, utilizarea contraceptivelor
 • excesul de greutate și obezitatea
 • lipsa de exercițiu și încordarea excesivă a mușchilor
 • îmbrăcăminte și încălțăminte necorespunzătoare (lenjerie intimă strâmtă, tocuri înalte)
 • fumat
 • dietă săracă în fibre, probleme de constipație
 • tromboză soluționată

 

Baza tratamentului  este un diagnostic bun – nu trebuie amânată vizita la medic dacă picioarele sunt umflate, există simptome externe, cum ar fi crampe în gambe, durere după o ședere prelungită sau stat îndelung în picioare sau picioare fierbinți.

Și deci, cum vă puteți ajuta singur în cazul apariției unor astfel de simptome? Există diverse metode mai mult sau mai puțin eficiente. De cele mai multe ori este vorba despre creme complementare, ce conțin componente active de origine vegetală. Pe internet puteți găsi de asemenea opțiuni alternative de tratament. Una dintre cele mai des întâlnite este așa numita hirudoterapie – tratamentul cu lipitori. În Cehia, această metodă de tratament nu este predată la facultatea de medicină, dar în Moscova acest domeniu poate fi studiat și practicat ca și medic obișnuit - denumit hirudolog. Tratamentul cu lipitori constă în atașarea unui număr corect din aceste "animale", iar datorită substanțele pe care le eliberează după atașarea la rană, ele grăbesc procesul de vindecare.

Saliva lor conține următoarele componente interesante:

 • substanțe antitrombotice: dizolvă cheagurile de sânge
 • substanțe trombotice: dizolvă cheagurile deja formate
 • substanțe care reglează presiunea sângelui
 • substanțe care refac suprafața deteriorată a vaselor de sânge și a venelor
 • substanțe care reduc colesterolul din sânge și prevenirea depunerilor de colesterol în vasele de sânge
 • substanțe care activează sistemul de apărare a organismului (cresc activitatea fagocitelor)

 

O modalitate de a profita de efectele vindecătoare ale lipitorilor este aplicarea lor. Dar există o altă opțiune, mai accesibilă: folosirea puterilor vindecătoare   ale lipitorilor sub forma unui extract amestecat în cremă.

Aplicarea este simplă și, dacă acordați picioarelor dvs. o odihnă ocazională și o cantitate potrivită de exerciții fizice împreună cu utilizarea acestui tratament, veți vedea că mersul devine o plăcere.

Vă dorim pași nestânjeniți și fără dureri.

Am scris despre acest subiect șiîn acest articol de pe blog.

zlozenieRO-0196

Modalitate de utilizare: întindeți crema uniform pe picioare, de jos în sus, timp de 2-3 minute, de 2-3 ori pe zi, timp de 3-5 săptămâni. Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingrediente. Nu frecați crema pe răni deschise, mucoase, răni purulente, tromboză venoasă profundă. 

Atenționări: în cazul unei reacții alergice, întrerupeți imediat utilizarea și consultați medicul.

Conținut: 75 ml

Țara de origine: Rusia

Parametri suplimentari

Categorie: Medicina naturistă
Problema ta: Colesterol, Hemoroizi

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: