Pachete de muștar 10buc

Cod: 0652
10 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
12.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acest produs cu efect de încălzire ajută în cazul răcelii și durerilor musculare și articulare.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pachetele de muștar au fost folosite de ani de zile împotriva răcelii. Acest tratament este considerat ca fiind unul dintre vechile tradiții unde semințele de muștar / pachetele sunt aplicate pe zona pieptului ajutând astfel în cazul răcelii, bronșitei sau altor boli diferite.

Modalitate de utilizare: Pachetele de muștar se aplică pe zona pieptului, spatelui sau pe zona mușchiului biceps femural. Înainte de aplicare, trebuie menținut și agitat în poziție orizontală, să se înmoaie uniform în apă caldă și apoi să se aplice pe piele. La final, se acoperă pachetul cu un prosop uscat. Durata de acțiune recomandată este de 5-15 minute - până când pielea se înroșește, ceea ce depinde întotdeauna de sensibilitatea individuală a pielii.

Atenționări: Acest produs este destinat numai utilizării externe! Nu se aplică pe pielea rănită sau altfel deteriorată, nici în cazul în care pielea este suprasensibilă! Nu se aplică în zona inimii și pe semnele din naștere! Nu se utilizează la copii cu vârsta sub 5 ani! Copiilor de la vârsta de 5 ani se recomandă să folosească pachete de muștar destinate pentru copii. A se păstra într-un loc uscat, bine ventilat și a nu se lăsa la îndemâna copiilor!

zlozenieRO-0652
 

Conținut: Greutatea semințelor de muștar într-un singur pachet: 2,1g

Țara de origine: Ucraina

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: