Comprimate cu acid succinic - 20 buc

Cod: 2278
20 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
8.5.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acidul succinic este un regulator puternic al imunității organismului, îmbunătățește metabolismul energetic, activează sistemul imunitar, crește eficiența și ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pe măsură ce îmbătrânim, celulele din corpul nostru își pierd această capacitate. Stimulează producția de energie celulară. 
 

Acidul succinic acționează la nivel celular, întărește sistemul imunitar, normalizează sistemul nervos, stimulează producția de insulină suficientă pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge, încetinește dezvoltarea proceselor inflamatorii, contracarează stresul și depresia și debarasează organismul de substanțe nocive, crește semnificativ microcirculația în țesuturi și organe, favorizează eliberarea de enzime importante pentru digestie și elimină efectele toxice ale radiațiilor și undelor magnetice asupra organismului.

 
Este folosit pentru a combate stresul fizic și mental.


Acidul succinic prelungește viața umană, favorizează în același timp regenerarea la nivel celular. Este extrem de important mai ales la persoanele în vârstă.

Indicații: Ca supliment alimentar biologic activ - sursă de acid succinic.

Utilizare recomandată: Adulții administrează, de obicei, 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, împreună cu mâncarea. Durata de utilizare este 1 lună.

Contraindicații: Intoleranță individuală la ingrediente, sarcină, alăptare, ulcer peptic al stomacului și duodenului, urolitiază, hipertensiune arterială severă.

Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare.

zlozenieRO-2278 

Conținutul ambalajului: 20 capsule

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: