Ceai din semințe de in – Firma Kima - 100 g

Cod: 0759
20 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Semințele de in (linum usitassimum) conțin o cantitate substanțială de elemente active din punct de vedere biologic, în special acizi saturați, mononesaturați și polinesaturați (omega 3), vitamine (B1, B2, C, E), caroten, fier, zinc, lignină, etc. Vitamina E din semințele de in are o formă de gamma care este foarte eficientă în prevenirea cancerului (de sân, de prostată).

inul este un remediu excelent pentru bolile inflamatorii ale tractului respirator. Consumul de in are rolul de a ușura evoluția bronșitei. Uleiul de semințe de in acționează în diminuarea crampelor musculare. Acesta  acționează nu doar în ameliorarea simptomelor bronșitei dar și la nivelul plămânilor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Turnați 200 ml de apă clocotită peste 1 lingură de ceai, lăsați la infuzat timp de 10-15 minute. Doza prescrisă recomandată nu trebuie să fie depășită. Acest supliment nutrițional nu trebuie folosit ca și înlocuitor al unei diete variate. Nu depozitați la îndemâna copiilor. Nu este recomandat pentru copii mai mici de 3 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează.

INCI: semințe de in

Volum: 100 g

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: