Produsul de baie al bunicii Agafia - Exfoliant corporal de cedru - Bunica Agafa - 300ml

Cod: 0466
51,76 lei –25 %
0466 Cédrový peeling
51,76 lei –25 % 38,52 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Exfoliant delicat pentru corp, preparat pe bază de ulei de cedru și particule măcinate de coajă de nucă de cedru siberian este ideal pentru pielea uscată. Curăță delicat, hrănește și protejează pielea de deshidratare și îmbătrânire. Înmoaie și iluminează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Conține 100% componente naturale.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: se aplică pe pielea umedă cu mișcări ușoare de masaj și se clătește cu apă.

Conținutul pachetului: 300 ml

Țara de origine: EU

Alte ingrediente pe care le puteți găsi în acest produs: Uleiul de cedru siberian este o sursă de vitamine E și F, care sunt esențiale pentru tinerețe și asigură o hrănire profundă a pielii întregului corp. Cojile de nuci de cedru măcinate curăță delicat suprafața pielii de toate celulele moarte. Ceara de conifere protejează pielea împotriva uscării. Extractul organic de ienupăr are efecte regeneratoare și tonifiante.

Compoziție:

Aqua, Lauryl Glucoside, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Potassium Hydroxide; Pinus Sibirica Shell Powder (łupinki cedrowych orzechów), Pinus Sibirica Seed Oil (olej cedrowy), Organic Juniperus Communis Extract (organiczny olej jałowca), Polyethylene, Abies Alba Leaf Wax (wosk z jodły syberyjskiej), Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Citric Acid, Chlorophyllin-Copper Complex, Caramel

Produsele cosmetice marca Bunica Agafia nu își testează produsele pe animale. Mai multe informații găsiți în secțiunea Certificate.

INFORMAȚII DESPRE PRODUCĂTOR

Numele acestei game cosmetice evocă, printre altele, ceva din vechile legende și basme rusești.

În numele gamei se ascunde înțelepciunea – în special înțelepciunea și umilința unei femei numite AGAFA JERMÁNKOVÁ. Cunoașterea rețetelor originale de decocturi medicinale, ceaiuri, tincturi și unguente este "know-how-ul" care face ca acest brand să fie excepțional.

Nu este vorba doar de ierburi medicinale – oricine își poate prepara un ceai. Este vorba inclusiv de procesul de preparare și, deși sună patetic, și de modul în care sunt obținute produsele finale.

Baza șampoanelor din această linie este "Apa din zăpadă" – apă care se obține prin topirea zăpezii în recipiente de lemn la temperatura camerei. Este mai blândă și, astfel, exercită mai puțin stres asupra părului și scalpului.

Întreaga gamă BUNICA AGAFIA este caracterizată de un conținut ridicat de diverse plante (unele șampoane conțin până la 17 extracte de plante) precum și de agenții de curățare spumanți naturali, așa-numitele saponine. Cu mult timp în urmă, femeile din multe culturi cunoșteau săpunul vegetal care putea fi folosit pentru spălare. Nu mirosea a măr sau a iaurt, dar făcea spumă și îndepărta murdăria mult mai ușor decât săpunurile pe care le avem noi astăzi acasă. Un reprezentant al unor astfel de plante este săpunărița – după prelucrare, rădăcina sa formează o spumă delicată și bogată.

O gamă largă de peeling-uri faciale folosește ingrediente naturale "granulate", care îndepărtează pielea moartă și deschid calea către o întreagă gamă de produse hrănitoare, de întinerire, pe bază de plante.

Acest producător are multe certificate în producția de produse cosmetice ecologice, produsele sale nu sunt testate pe animale, toate certificatele pot fi găsite aici. 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: