Ceai de brusture – Firma Kima - 50 g

Cod: 0927
20 lei
În stoc (10 buc)
Livrare la:
31.5.2024

Rădăcina de brusture conține o cantitate mare de inulină, este ideală ca tratament auxiliar în tratarea diabetului, îmbunătățește microcirculația sângelui. Infuzia călduță poate fi folosită prin clătire împotriva căderii părului sau pentru părul slab și deteriorat. Cantitatea de ceai nu este limitată, poate fi folosit ca și ceai obișnuit.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul de brusture este fabricat printr-o tehnică specială datorită căreia se poate extrage uleiul din rădăcina acestei plante.

Acest ulei prețios conține un amestec divers de vitamine și alte substanțe biologic active, cum ar fi diferite plante medicinale, acizi organici (acid palmitic și stearic), uleiuri esențiale, taninuri, substanțe amare, antibiotice și glicozide.

Tocmai datorită acestor substanțe, uleiul de brusture are un efect benefic asupra proceselor metabolice, ceea ce are un impact pozitiv asupra stării întregului organism.

Este utilizat exclusiv în mod extern în tratamentul mai multor boli de piele (acnee, neurodermatită, psoriazis, răni care nu se vindecă, ulcere etc.) și de asemenea în tratamentul diferitelor tipuri de arsuri și boli ale articulațiilor.

În cazul în care sunteți deranjat de căderea excesivă a părului, cu siguranță trebuie să folosiți acest ulei miraculos.

Efectul său de stimulare a foliculelor părului este științific dovedit, și în același timp previne mătreața, căderea părului și îmbunătățește calitatea generală a scalpului.

Veți aprecia efectul cosmetic pozitiv al acestui ulei în reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii precum și în prevenirea formării ridurilor.

În cazul utilizării în mod regulat, puteți scăpa și de exfolierea excesivă a scalpului iar pielea dvs. va deveni din nou proaspătă și fermă.

Compoziție: rădăcină uscată de brusture 100%

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele individuale.

Modalitatea de pregătire: Peste 1 PL de ceai turnați 200 ml de apă fierbinte, lăsați la infuzat 10-15 min. Se strecoară, se răcește și se folosește ca un ceai obișnuit, sau se clătește părul după spălare.

Volum: 50 g

Țara de origine: Rusia

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Care sunt cele mai valoroase substanțe din produsele noastre?
Problema ta: Mătreață

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: