Cremă pentru o nutriție expertă pe timp de zi și noapte - Bunica Agafia - 100 ml

Cod: 1849
43,51 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
14.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Crema de față duală înlocuiește crema de zi și de noapte, protejează pielea în timp îi ce oferă nutrienți.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cremă hrănitoare de zi și de noapte pentru ten Bunica Agafia care conține ulei de cătină din Altai, extract de Avensis alpin și un complex de acizi grași nesaturați (omega-3, omega-6 și omega-9). Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Crema duală pentru ten are o textură ultra ușoară. Combină efectele unei creme de zi și ale unei creme de noapte, vă îngrijește pielea 24 de ore pe zi și oferă un efect imediat și vizibil - înlocuiește atât crema de zi, cât și pe cea de noapte, vă protejează pielea și îi oferă în același timp nutrienții de care are nevoie.

Substanțe active:

Uleiul de cătină conținut de această cremă are un efect antioxidant și stimulator semnificativ asupra pielii. Furnizează pielii substanțe nutritive (8 vitamine, 18 aminoacizi, 24 de minerale) și îi oferă suplețe și catifelare. Extractul de Avensis alpin și acizii grași nesaturați (omega-3, omega-6, omega-9) asigură un puternic efect de întinerire și acționează împotriva îmbătrânirii. Stimulează procesele naturale de regenerare, previne ridurile premature și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Modalitate de utilizare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe pielea curată și uscată.

zlozenieRO-1849

Conținut: 100 ml

Țara de origine: EU

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: