Hamei - conuri zdrobite pentru pregătirea ceaiului - Fitosila - 25 g

Cod: 1831
19,43 lei
În stoc (>10 buc.)
Livrare la:
17.7.2024

Hameiul (Humulus lupulus) este folosit ca sedativ în caz de stres și insomnie, precum și pentru întărirea sistemului imunitar. Această plantă joacă un rol deosebit în lupta împotriva menstruației neregulate și a menopauzei. Este, de asemenea, utilizat pentru a trata bolile vezicii urinare și ale rinichilor și ca diuretic pentru cistită.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Domeniul de utilizare a hameiului în medicina populară este destul de larg. Este ideal ca și un agent calmant pentru a ajuta în caz de insomnie și stres, dar și pentru a stimula imunitatea. Această plantă medicinală are un rol deosebit în combaterea problemelor menstruale și în timpul menopauzei (tranziție). Are efecte ușor diuretice, și, prin urmare, ceaiul din acesta poate fi utilizat în bolile tractului urinar și ale rinichilor.

Modalitate de utilizare: Se toarnă 250 ml de apă clocotită peste 2 lingurițe de hamei și se lasă la infuzat timp de aproximativ 15 minute. Se strecoară și se bea 1 cană de 2x pe zi, ca ceai pentru calmare. Dacă aveți probleme de insomnie, beți o cană cu o jumătate de oră înainte de culcare sau adăugați 1 linguriță de valeriană la infuzie înainte de a turna apă peste ceai.

Atenționări:

A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la produs!

Ceaiul scade ușor tensiunea arterială!

zlozenieRO-1831

Conținutul pachetului: 25 g

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: