Ceaiul lui Ivan - Zburătoare - vrac - Herbatica - 60 g

Cod: 4047
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Oamenii din medicina siberiană și Staroverii cunosc multe secrete ale longevității. Suntem norocoși că au descoperit efectele miraculoase ale pufuliței. Este o plantă din care este fabricat ceaiul lui Ivan. Acest ceai are efecte benefice asupra întregului corp, îndeosebi asupra regenerării mentale și psihice ale omului.. Ceaiul lui Ivan este o moștenire a medicinei rusești și este utilizat în primul rând împotriva problemelor masculine. Este eficient în bolile tractului urinar și genital, ajută în tratarea bolilor ulceroase ale stomacului și duodenului, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar, ajută în prevenirea cariilor dentare, reduce intoxicația organismului.

De ce CEAIUL-LUI-IVAN?

Voi porni de la substanțele active ale pufuliței: taninuri, mucus, celuloză, vitamina C, fier, cupru, mangan, potasiu, calciu, titan, molibden și silice. Rezultatele unei cercetări detaliate prezintă o listă mai largă de substanțe cu efecte benefice, însă cele enumerate aici sunt cele mai importante, deoarece datorită acestora CEAIUL-LUI-IVAN:

  • are efecte antiinflamatoare (vitamina C)
  • are efecte de vindecare a mucoasei iritate a stomacului și intestinelor (ajută în tratarea bolilor ulceroase ale stomacului și duodenului)
  • conține anumite elemente care ajută la bolile prostatei și, de asemenea, la problemele cu potența (nu înlocuiește tratamentul clasic unor astfel de boli)
  • acționează ca un sedativ în cazul stărilor de agitație, este potrivit pentru persoanele excesiv de emoționate, calmează și îmbunătățește starea de spirit
  • migrene și cefaleea
  • lipsă de fier

Are un gust curat și efecte benefice asupra corpului nostru.

Ingrediente active: 

  • Pufulița ajută la problemele tractului digestiv, bolile prostatei, calmează sistemul nervos și îmbunătățește starea de spirit.
  • Mugurii de pin ajută favorabil la bolile căilor respiratorii, elimină tusea și are efecte antiinflamatorii.

Mod de utilizare:Adăugați apă fierbinte (70-80 ° C) într-o cană de 500 ml cu 2-3 lingurițe de ceai și lăsați să se infuze timp de 5-7 minute.

Atenționări: Nu consumați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre componentele produsului!

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat cu o umiditate relativă a aerului de până la 70%. 

Valoare nutritivă la 100 g de produs:

Energie 150 kcal / 628 kJ
Proteine 4,6 g
Carbohidrați 31,6 g

 

Compoziție: Pufuliță fermentată, muguri de pin, brad. 

Greutate: 60 g

Țara de origine: Rusia

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre medicina tradițională rusă, citiți acest articol

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: