Ceai de Sofora japoneză - Lekraset - 50 g

Cod: 3777
10 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
24.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ceaiul de sofora japoneză ajută la întărirea pereților vaselor de sânge, ajută la hipertensiune, angina pectorală, ateroscleroză, dureri de cap, diabet, reumatism.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ceaiul de sofora japoneză este potrivit pentru curățarea și armonizarea organismului. Are un efect preventiv asupra constipației, reduce greutatea corporală și, datorită gustului său amar special, care amintește de cafea, pe care o poate astfel înlocui în mod natural și sănătos.

Consumul unei infuzii care conține sofora japoneză are o tradiție veche de secole în orientul îndepărtat. Băutura a fost foarte populară datorită capacității sale excelente de a curăța organismul și de a elimina așa-numitele stagnări excesive, care se manifestă în principal în condițiile cauzate de mâncatul excesiv, combinația de alimente și activitatea fizică redusă. În China antică și în Japonia, băutura a fost căutată în cercurile superioare și printre oameni de știință. Adică de oamenii inteligenți și de succes preocupați de îmbunătățirea sănătății. Din cauza lipsei de mișcare fizică, au început să caute alte mijloace pentru a susține funcțiile normale ale corpului.

Mod de utilizare: Se toarnă 200 ml de apă clocotită peste 1 linguriță de ceai și se încălzește, într-o baie de apă timp de 15 minute, amestecând frecvent, apoi se răcește și se strecoară. Adulții administrează 1/2 cane 1 dată pe zi în timpul mesei.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului.

zlozenieRO-3777

Volum: 50 g

Țara de origine: Rusia

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: