100 % ceai natural pentru ficat – Firma Kima - 50 g

Cod: 1040
22,18 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

În medicina populară, acest amestec de ceai este destinat pentru regenerarea ficatului, restabilirea funcțiilor sale și consolidarea stării generale de sănătate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ceaiul contribuie la buna funcționare a ficatului.

Ingrediente active:

  • Coada șoricelului Acesta conține ingrediente active precum uleiuri esențiale cu azulenă, alcaloizi, flavonoide sau taninuri. Substanțe cu efect antiinflamator, calmant și reglator, ideale în cazul tulburărilor digestive, bolilor de stomac și ficat, care reduc și balonarea
  • Vetrice - plantă cu efecte antiparazitare
  • Pelinul - plantă care ajută în cazul stomacului deranjat și otrăvit, împotriva vărsăturilor, a inflamațiilor, a stării de greață, a tulburărilor de producere a acidului gastric, a bolilor ficatului și ale vezicii biliare. Elimină spasmele sistemului digestiv cauzate de flatulența excesivă ..

Modalitate de utilizare: Peste 1 lingură de ceai se toarnă 200 ml de apă fierbinte, se lasă la infuzat 10-15 minute, se strecoară, se la un pic la răcit. Se bea ca orice alt tip de ceai.

Volum: 50 g

Compoziție: coada șoricelului, vetrice, pelin.

Depozitare: A se depozita într-un loc uscat, curat, bine ventilat, ferit de dăunători ai cerealelor, la o temperatură cuprinsă între 15 °C și 25 °C, cu o umiditate de maximum 75%.

Țara de origine: Rusia

Parametri suplimentari

Categorie: Ceaiuri
Greutate: 0.05 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: