Cicoare cu cătină și Schisandra chinensis, 100 g

Cod: 2086
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cicoarea era cultivată de vechii egipteni, era apreciată de ei în salatele de legume, dar avea și o bună reputație în medicină. În prezent, este foarte răspândită în zona noastră, putând fi găsită pe marginea drumurilor, pe pășunile mai uscate și pe pajiști.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cicoarea

este bogată în special în fibre și substanțe minerale - potasiu, fosfor, magneziu, fier, calciu. În plus conține inulină și, prin urmare, este foarte potrivită pentru diabetici. Cicoarea susține buna funcționare a ficatului, a vezicii biliare, a pancreasului și a intestinelor.

Pulberea instantanee de cicoare cu lemongrass (Schizandra) și cătină folosește o metodă de preparare destul de asemănătoare cu cafeaua instant, este foarte convenabil de utilizat.

Sucul de cătină este un veritabil depozit de vitamine K, B1, B2, B6. Fracțiunea activă a cătinii de mare este sterolul, care împiedică absorbția colesterolului.

O parte integrantă a cătinii este alcaloid-serotonina, care reglează temperatura și tensiunea arterială, având proprietăți anti-cancerigene.

Schisandra conține acid ascorbic, acizi de fructe, flavonoide, antociani, polizaharide, dar principala caracteristică a lemongrass-ului este prezența unui grup special de substanțe biologic active - lignani. Cicoarea cu Schisandra și cătină este un produs care este cu adevărat valoros pentru proprietățile sale benefice.

Utilizare
Rădăcina prăjită la o temperatură de 140 de grade Celsius înlocuiește cafeaua - cicoare. Această metodă de utilizare a plantei este cunoscută încă din 1690 în Olanda.
Cafeaua de cicoare se administrează de 2-3 ori pe zi pentru stimularea poftei de mâncare și pentru bolile cronice ale vezicii biliare și ficatului. În medicină, rădăcina este folosită în cazul bolilor de diabet, pentru digestie, în caz de constipație. Extern se folosește sub formă de comprese pentru inflamații dureroase, eczeme și boli ulceroase. Decoctul de cicoare ajută în cazul constipației funcționale, frecventă în timpul schimbărilor de reședință (așa-numita constipație de călătorie). Sucul din rădăcină, ușor frecat pe scalp, favorizează creșterea părului. Rădăcinile tinere și proaspete de cicoare pot fi folosite în homeopatie, dar și în gastronomie pentru prepararea sosurilor. Medicamentul din flori este folosit sub formă de purgativ pentru clătirea ochilor în cazul bolilor inflamatorii.

Modalitate de utilizare: Peste 1-2 lingurițe de cafea se toarnă apă fierbinte, se asezonează după gust și se savurează cafeaua.


Compoziție: 100% extract de cicoare, extract de cătină și Schisandra chinensis. Conține minim 30 % inulină

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: