Ulei esențial de Lemn de trandafir - Botavikos - 10 ml

Cod: 3790
39,82 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Asigură o îngrijire cosmetică delicată pentru orice tip de piele, reduce ridurile, parfumul promovează o relaxare profundă, ajută în cazul afecțiunilor pielii.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul esențial de lemn de trandafir are un miros dulce, lemnos, ușor picant, cu note florale și fructate. Notele inițiale sunt proaspete, citrice, amintind de bergamotă, nota principală este florală cu nuanțe speciale ușoare (trandafir, lavandă) cu un aspect subtil de camfor și conifere.

Proprietăți cosmetice: Asigură o îngrijire cosmetică delicată pentru orice tip de piele, restabilește tenul omogen și conferă pielii o ușoară strălucire naturală, are un efect benefic asupra stării pielii mature, reduce ridurile, saturează cu umiditatea necesară, oferă protecție împotriva factorilor externi. Hidratează, elimină inflamațiile, peelingul, microfisurile de pe pielea uscată și sensibilă. Reduce punctele de stres și modelul vascular, stimulează netezirea cicatricilor și vergeturilor, îmbunătățește elasticitatea pielii în zonele problematice. Ajută la dermatită, neurodermatită și eczemă.

Acțiune psiho-emoțională: Vă permite să vă bucurați de armonie interioară, promovează relaxarea profundă, restabilește forța după supraîncărcări emoționale. Acționează ca un afrodiziac.

Întrebuințare casnică: Este utilizat pentru curățarea umedă și dezinfectarea încăperilor. Prezintă un aromatizator natural a aerului.

Mod de folosire: Îmbogățirea produselor cosmetice: 1-2 picături de ulei esențial la 5 ml (1 linguriță) de bază. Mască: 2-3 picături la o bază de 10 ml (2 lingurițe).

3790

Contraindicații: Nu utilizați în timpul sarcinii, în caz de intoleranță individuală la ingrediente. Doar pentru uz extern.

A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.

Țara de origine: Rusia

Volum: 10 ml

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: