Ulei esențial de Lavandă - Medikomed - 10 ml

Cod: 3817
37,27 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
14.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul de lavandă este utilizat pe scară largă în aromaterapie pentru a trata depresia și a îmbunătăți memoria. O baie cu ulei de lavandă este un adevărat balsam pentru suflet.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul de lavandă este cu siguranță cel mai popular dintre uleiuri datorită utilizării sale largi în industria cosmetică, unde funcționează excelent ca atare sau ca ingredient în produsele destinate îngrijirii pielii deteriorate sau foarte sensibile. Acționează antiinflamator, elimină iritațiile, mâncărimile, umflăturile, roșeața și ameliorează pielea de descuamarea neplăcută a stratului superior al pielii. Redă elasticitate pielii lăsate și slăbite. Datorită efectelor sale antibacteriene , uleiul poate fi folosit în caz de acnee, coșuri, erupții cutanate, dar și pentru dermatite și eczeme. Luminează petele pigmentare.

În aromaterapie este indicat în ameliorarea epuizării nervoase și pierdere puterii. Completează în mod ideal meditația. Ajută în cazul insomniei. Are o reputație de afrodiziac.

Mod de folosire: În difuzorul de aromaterapie: adăugăm 1 picătură, în baie: 1-2 picături, pentru masaj: 2-3 picături; pentru aromatizarea produselor cosmetice (șampon, cremă, etc.): 1-4 picături.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului.

zlozenieRO-3817

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: