Ulei esențial de iasomie – Botavikos -10 ml

Cod: 3798
44,04 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul de iasomie este cel mai mult folosit în dermatologie datorită efectelor antiseptice și antiinflamatorii. Parfumul său liniștește și înmoaie, este recomandat persoanelor care suferă de depresie sau stres.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pentru fabricarea uleiului esențial de iasomie este nevoie de o cantitate mare de flori, care se culeg noaptea, când emană un parfum mult mai puternic decât în timpul zilei. De aceea, uleiul esențial de iasomie are un preț atât de mare. Este cel mai mult folosit în dermatologie datorită efectelor antiseptice și antiinflamatorii. Parfumul său liniștește și înmoaie, este recomandat persoanelor care suferă de depresie sau stres. Uleiul de iasomie este considerat un afrodiziac și este utilizat pentru toate tipurile de probleme sexuale.

Utilizare: adăugați 1 picătură în difuzorul de aromaterapie, 1-2 picături în baie, pentru masaj adăugați 2-3 picături în ulei sau cremă, pentru aromatizarea produselor cosmetice și șampoanelor adăugați 1-4 picături la flacon.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală, a se proteja ochii, a se utiliza cu precauție în timpul sarcinii, a se utiliza diluat.

A se păstra sigilat la temperaturi de +5 până la +25 °C.

zlozenieRO- 3798

Țara de origine: Rusia

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: