Ulei esențial „Pin de pădure” - Botavikos - 10 ml

Cod: 1837
20,61 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ulei natural esențial cu efecte antiseptice, analgezice. Ameliorează simptomele răcelii și ajută în cazul infecțiilor respiratorii superioare și al durerilor de gât.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul esențial natural de pin de pădure are efecte antiseptice, analgezice, bactericide, de încălzire, ameliorează simptomele răcelii, ale infecțiilor tractului respirator superior și are efecte ușor stimulatoare. Din motive de sănătate, uleiul de pin este utilizat în principal pentru a trata infecțiile care apar în tractul respirator superior și în sinusuri sau chiar în cazul durerilor de gât. Uleiul de pin este în primul rând antiseptic și un expectorant. De asemenea, are proprietăți de încălzire, astfel încât poate fi folosit cu succes pentru a ameliora durerile reumatice sau artrita. Prin urmare, poate fi folosit în stări de oboseală, în special mentală, ca agent stimulant și revigorant.

Uleiul de pin poate fi folosit și pentru masaj. Înmoaie perfect pielea, iar efectul său în lupta împotriva celulitei se spune că este, de asemenea, benefic. Acest ulei poate fi folosit și precum parte a aromei naturale pentru aer. Uleiul esențial de pin este unul dintre cele mai frecvent utilizate în tratamentul bolilor respiratorii. Cea mai importantă caracteristică a acestuia este că elimină rapid și eficient secrețiile care se află în bronhii. Efectul antibacterian al uleiului este, de asemenea, benefic.

Ingrediente active: Uleiul natural de pin - uleiul de pin obținut prin distilarea cu aburi a acelor și crenguțelor de pin este utilizat pentru tratarea infecțiilor tractului respirator superior și a sinusurilor. Are un efect expectorant și, în același timp, este un antiseptic foarte puternic. Cel mai bine utilizat este în cazul inhalării cu abur, poate fi folosit de câteva ori pe zi. Inhalarea aburului de molid este folosită în caz de răceală, rinită și dureri în gât.

Modalitate de utilizare:

Ulei pentru masaj: Dizolvați 3 - 5 picături de ulei în 10 ml de ulei de bază.

În cadă: în cada umplutu cu apă (37-38 °C) adăugați 5-7 picături de ulei, amestecat cu 1 lingură de miere, lapte sau sare. Procedura durează 10 - 15 minute.

Nu folosiți în timpul sarcinii, al alăptării, nu folosiți la sugari.

Nu conține coloranți, conservanți sau parfumuri artificiale.

Compoziție: ulei esențial din pin de pădure

Conținut: 10 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: